| New York IC Chat | |
|
+20Amélia M Howle Christina Baker Anne Majia Elisa Saffiya Jamila Moor Rafael Olivér Simon Amelie Evenc Ashley Spencer Megan Vinterston Denise Taylor Phaedra O'neil Jenna Zeeman Shane Deverell Royan Hannigan Alex J. Black Kiki Sporty Tyra Joens Keigo Watanabe Roxanne Cole Olivia Lockhart Rafael Blackstone 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Amelie Evenc Halandó
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2009. Oct. 19. Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Okt. 27, 2009 9:54 pm | |
| | |
|
| |
Rafael Blackstone V. Falkavezér - Alfahím
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| |
| |
Amelie Evenc Halandó
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2009. Oct. 19. Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Okt. 28, 2009 10:22 pm | |
| Kész az előtörim Ralf! Olyan ratyi lett és rövid is :'( Ha nem jó mondd meg és újra írom! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Okt. 29, 2009 2:28 am | |
| | |
|
| |
Amelie Evenc Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Okt. 29, 2009 4:29 pm | |
| Már fent van Am tudom h rossz :'( | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Okt. 29, 2009 8:18 pm | |
| nem. Szerintem nem rossz | |
|
| |
Amelie Evenc Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Okt. 29, 2009 9:15 pm | |
| Akkor jó De én csak az őszinte kritikát szeretem ám Ralf | |
|
| |
Amelie Evenc Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Okt. 30, 2009 9:55 pm | |
| Valakinek kedve játszani??? | |
|
| |
Royan Hannigan Véroroszlán
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2009. Sep. 12. Karakter kora : 39 Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Okt. 31, 2009 4:04 pm | |
| - Amelie Evenc írta:
- Valakinek kedve játszani???
Sziasztok! Amelie... én szívesen játszom veled | |
|
| |
Amelie Evenc Halandó
| |
| |
Phaedra O'neil V. Matuzsálem - Herceg
Hozzászólások száma : 17 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : King's Lynn
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Okt. 31, 2009 6:57 pm | |
| Üdvözletem!
Mindenkitől, aki vámpírnak jelentkezett - és a nevét látva nem dobtam vissza azonnal a jelentkezését -, azt szeretném kérni, hogy írjon magának egy előtörténetet, tegye fel az erre a célra kijelölt topicba, majd írjon nekem egy pm-et, hogy megbeszélhessük a továbbiakat.
Előre is köszönöm:
Phaedra O'neil | |
|
| |
Amelie Evenc Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Nov. 01, 2009 10:57 pm | |
| Szép Estét! Holnap iskola... Szeretnék feldobni egy témát hátha nem lesz ilyen kihalt a chat Mondjuk zene Kinek mi a kedvenc zenéje, stílusa, együttese, zeneszáma stb...? Ki tud valamilyen hangszeren játszani? Vagy mi a véleménye a zenéről? Vagy, hogy nem lesz többé sláger rádió ? :S XD | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Hétf. Nov. 02, 2009 11:16 pm | |
| | |
|
| |
Saffiya Jamila Moor III. Védelmező
Hozzászólások száma : 100 Join date : 2009. Nov. 02. Karakter kora : 39 Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Nov. 03, 2009 12:02 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Nov. 03, 2009 12:06 am | |
| - Saffiya Jamila Moor írta:
- Üdvözletem!
Üdv a szép hölgynek! *kezet csókol* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 100 Join date : 2009. Nov. 02. Karakter kora : 39 Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Nov. 03, 2009 12:11 am | |
| - Rafael Blackstone írta:
- Saffiya Jamila Moor írta:
- Üdvözletem!
Üdv a szép hölgynek! *kezet csókol* Köszönöm a bókot!Saffiya vagyok!*bájos mosoly* | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Nov. 03, 2009 12:13 am | |
Köszönöm a bókot!Saffiya vagyok!*bájos mosoly* Rafael...szolgálatára kisasszony*hajol meg, s fejet hajt.* A bók akkor az igazi ha igaz...s ez esetben az... | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Nov. 03, 2009 12:17 am | |
Köszönöm a bókot!Saffiya vagyok!*bájos mosoly* Rafael...szolgálatára kisasszony*hajol meg, s fejet hajt.* A bók akkor az igazi ha igaz...s ez esetben az... *kuncog* Modellként sok bókot hallok, de ezt most el is hittem és nagyon jól esett.*bájos mosoly játszik az ajkán* | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Nov. 03, 2009 12:22 am | |
*kuncog* Modellként sok bókot hallok, de ezt most el is hittem és nagyon jól esett.*bájos mosoly játszik az ajkán* Örülök hogy elhitte. Hisz igaz volt minden szavam.*mosolyog csendesen, s újabb kézcsókot ejt meg.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Nov. 03, 2009 12:26 am | |
*kuncog* Modellként sok bókot hallok, de ezt most el is hittem és nagyon jól esett.*bájos mosoly játszik az ajkán* Örülök hogy elhitte. Hisz igaz volt minden szavam.*mosolyog csendesen, s újabb kézcsókot ejt meg.* Annál jobb!*mosolyogva nyújtja a kezét, és el sem engedi* Ha minden lányt ezzel szédítenél azt megérezném...jó a szimatom.*sejtelmes kis mosoly* | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Nov. 03, 2009 12:35 am | |
Annál jobb!*mosolyogva nyújtja a kezét, és el sem engedi* Ha minden lányt ezzel szédítenél azt megérezném...jó a szimatom.*sejtelmes kis mosoly* De az enyémnél nem jobb *rendületlen fogja kezét, apró mosollyal ajkain* | |
|
| |
Amelie Evenc Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Nov. 04, 2009 8:46 pm | |
| Sziasztok! : Üdv Saffiya Hát, igen ők a leghallgatottabbak és én is szeretem őket, mert jó szövegük van... (Bár néha nem) Kár, hogy nem lesz, de ma azt hallottam, hogy kis rádióként működni fog Én is rockot hallgatok Melyik a kedvenc együttesed? Am nekem sincs bajom Jacksonnal XD És neked Saffiya? | |
|
| |
Megan Vinterston I. Farkaskölyök
Hozzászólások száma : 49 Join date : 2009. Sep. 21. Tartózkodási hely : Vinterston Villa
| Tárgy: Re: New York IC Chat Hétf. Nov. 09, 2009 5:56 pm | |
| Hello mindenki, elnézést az eltünésem miatt! | |
|
| |
Amelie Evenc Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Hétf. Nov. 09, 2009 7:30 pm | |
| Szia Meg! | |
|
| |
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: New York IC Chat | |
| |
|
| |
| New York IC Chat | |
|