Kárhozottak
Láthatatlan szövetség a Halandók orra előtt, mely értük, s világukért kötetett. Itt járnak közöttük, mégsem tudnak róluk. Csukott szemmel járnak, a háló érintetlenül lebeg az éjszakában. Figyelmük semmit sem ér, hisz egyszer úgy is utoléri őket a vég. Vérfarkasok? Vámpírok? Alapmondat a halandók világában: „Márpedig ezek nincsenek!”
Meglepődnél mi minden rejtezik az éjszakában!

2 db karakter engedélyezett userenként! A harmadik karakterhez admini engedély, és jóváhagyás szükséges!!
Kárhozottak
Láthatatlan szövetség a Halandók orra előtt, mely értük, s világukért kötetett. Itt járnak közöttük, mégsem tudnak róluk. Csukott szemmel járnak, a háló érintetlenül lebeg az éjszakában. Figyelmük semmit sem ér, hisz egyszer úgy is utoléri őket a vég. Vérfarkasok? Vámpírok? Alapmondat a halandók világában: „Márpedig ezek nincsenek!”
Meglepődnél mi minden rejtezik az éjszakában!

2 db karakter engedélyezett userenként! A harmadik karakterhez admini engedély, és jóváhagyás szükséges!!
Kárhozottak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Láthatatlan szövetség a Halandók orra elött.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Similar topics
Legutóbbi témák
» Jobb mint Otthon
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 10:17 pm by Rafael Blackstone

» Dante és Lynn valamilyen bárban...
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Szept. 13, 2012 2:33 pm by Norah-Lynn Blackstone

» Családi házak
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Szept. 04, 2012 12:06 pm by Rafael Blackstone

» Avatár foglaló
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Aug. 23, 2011 10:03 am by Arysha Wolf

» Játék egyeztető
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2011 2:14 pm by Arysha Wolf

» New York IC Chat
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2011 2:11 pm by Arysha Wolf

» Alix Sarah O'Flanagan
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimePént. Ápr. 22, 2011 2:36 am by Alix O'Flanagan

» Zene ajánló
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Dec. 22, 2010 10:09 am by Arysha Wolf

» Menedéket keresve...
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 4:37 pm by Florencia Martinez

Üdvözöllek!
Üdvözöllek az oldalon látogató! Nézz hát körbe, s ha tetszik amit itt látsz, csatlakozz szerény kis csapatunkhoz. Nincs nagy forgalom, ebben van valami, de talán annál nagyobb szeretettel látnak itt mindenkit! Az oldal néhány apró változáson fog keresztül menni az elkövetkezendő időkben. Karakterlapotok, persze elolvasásra kerül, vagy az egyik moderátor által, vagy pedig általam. Ha a Vérmacskák csoportba szeretnél tartozni, abban az esetben elbírálásra kerül vagy a csoport vezetője által, vagy az admin által a karakterlapod, és ha elfogadja, kezdhetsz bele a játékba. Egyéb esetben, nyílt a pálya ;)
Hírek, események
Figyelem! Csupán csak egy apróságot szeretnék kérni! A reagok hossza, minimum 20 mondat. Nem kötelező nagyon hosszú több oldalas reagokat írni, de a minimum az a 20 mondat. Megértéseteket köszönöm! Csak 2 karakter engedélyezett!! a Harmadik karakterhez Admini engedély kell!! A nem engedélyezett harmadik karakter TÖRLÉSRE KERÜL!!
Nem árt ha megteszed :P
Üdvözletem!
Játék előtt mindenképpen alkosd meg a karakter lapodat. Vérmacskák, és Nelapsik esetében, a karakterlapod elbírálásra kerül, és ha megfelel az elvárásoknak, már mehetsz is játszani! Fontos még hogy pontosan kövesd a szabályzatot, és maradj karakter hű. Ha ezeket betartod, nem lesz semmi gondod.
Statistics
Összesen 72 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dante Roberts

Jelenleg összesen 2799 hozzászólás olvasható. in 148 subjects
S.O.S ;)
Ha valakinek segítségre van szüksége, bátran forduljon hozzám! Nyugodtan zaklassatok, akár ötletekkel is! Remélem tudok nektek segíteni, vagy éppen tanácsot adni. :) Rafael New York IC Chat - Page 10 Images?q=tbn:ANd9GcTn0GWZjwyqjFASKLTcYHN5KjBiF8BV9DJDAOq8S1fidZiSFhqS5EI1qK8S
Top posters
Rafael Blackstone
New York IC Chat - Page 10 I_vote_lcapNew York IC Chat - Page 10 I_voting_barNew York IC Chat - Page 10 I_vote_rcap 
Amélia M Howle
New York IC Chat - Page 10 I_vote_lcapNew York IC Chat - Page 10 I_voting_barNew York IC Chat - Page 10 I_vote_rcap 
Arysha Wolf
Russel O Donnell
Saffiya Jamila Moor
Elizabeth Bennet
Royan Hannigan
Artemis Othen
Roxanne Cole
Norah-Lynn Blackstone
November 2024
Hétf.KeddSzer.Csüt.Pént.Szomb.Vas.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

New York IC Chat

Go down 
+20
Amélia M Howle
Christina Baker
Anne Majia Elisa
Saffiya Jamila Moor
Rafael Olivér Simon
Amelie Evenc
Ashley Spencer
Megan Vinterston
Denise Taylor
Phaedra O'neil
Jenna Zeeman
Shane Deverell
Royan Hannigan
Alex J. Black
Kiki Sporty
Tyra Joens
Keigo Watanabe
Roxanne Cole
Olivia Lockhart
Rafael Blackstone
24 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Next
SzerzőÜzenet
Megan Vinterston
I. Farkaskölyök
Megan Vinterston

Hozzászólások száma : 49

New York IC Chat - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Okt. 21, 2009 7:18 pm

Ralf, még mindig jösz nekem reag.-gel Very Happy
Vissza az elejére Go down
Amelie Evenc
Halandó
Amelie Evenc

Hozzászólások száma : 21

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Okt. 21, 2009 10:12 pm

Sziasztok! cheers

Jó megírom XD Jajj, bocsi de már úgy rááltam a Rafra, Ralf Very Happy
Amelie Evenc
Halandó
Amelie Evenc

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Okt. 21, 2009 10:38 pm

Őőőő nem tudtok egy jó helyet ahol Amelie esetleg megszülethet? XD :please: A történetet már nagyjából kitaláltam ... és hány éves legyen? Very Happy Semmi 5letem nincs Sad Smile
Kösy :hug:
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

Hozzászólások száma : 791

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Okt. 22, 2009 3:55 pm

Amelie Evenc írta:
Őőőő nem tudtok egy jó helyet ahol Amelie esetleg megszülethet? XD :please: A történetet már nagyjából kitaláltam ... és hány éves legyen? Very Happy Semmi 5letem nincs Sad Smile
Kösy :hug:

Hmm... mit szólnál mondjuk Canada-hoz? Very Happy az ó hely. s a képe alapján, a huszas évei eleén árhat Smile Legalább is szerintem.
Megan tudom. hamarosan pótolom. Úgy is itt az őszi szünet Very Happy :dance:
https://twinleague.hungarianforum.com
Amelie Evenc
Halandó
Amelie Evenc

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Okt. 22, 2009 8:43 pm

Canada tetszik Razz Kösy, sokat segítettél. Very Happy
És bocsánat, de most ide írom: Elvileg hétfőig nem leszek, mert holnap "haza" utazunk. Ill. visszamegyünk oda, ahonnan elköltöztünk rokonokat látogatni és asszem hétfőn jövünk haza. De ha gép közelbe leszek megpróbálok feljönni. Smile
Addig is puszi nektek I love you
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Okt. 22, 2009 9:30 pm

Amelie Evenc írta:
Canada tetszik Razz Kösy, sokat segítettél. Very Happy
És bocsánat, de most ide írom: Elvileg hétfőig nem leszek, mert holnap "haza" utazunk. Ill. visszamegyünk oda, ahonnan elköltöztünk rokonokat látogatni és asszem hétfőn jövünk haza. De ha gép közelbe leszek megpróbálok feljönni. Smile
Addig is puszi nektek I love you

Szívesen máskor is!
Jól van! Smile Kellemes időtöltést! remélem nem lesz esős időtök!
Amelie Evenc
Halandó
Amelie Evenc

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Okt. 22, 2009 10:34 pm

Most pakolm össze a cuccokat Razz Köszike Very Happy Nektek is jó időtöltést a hétvégére mág másnapokra is X)
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimePént. Okt. 23, 2009 12:13 am

Amelie Evenc írta:
Most pakolm össze a cuccokat Razz Köszike Very Happy Nektek is jó időtöltést a hétvégére mág másnapokra is X)

Köszi Smile Remélhetőleg meglesz!
Amelie Evenc
Halandó
Amelie Evenc

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 9:02 pm

Sziasztok! cheers

Visszatértem Very Happy Kb. 10 perce Smile Hogy vagytok? Razz
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeHétf. Okt. 26, 2009 11:18 pm

Amelie Evenc írta:
Sziasztok! cheers

Visszatértem Very Happy Kb. 10 perce Smile Hogy vagytok? Razz

Smile Én egész jól vagyok köszi. Na és te?
Amelie Evenc
Halandó
Amelie Evenc

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 2:41 pm

Köszike meg vagyok ^^ Főleg ha nem kéne takarítani -.- " Most épp egy pici szünetet tartottam, de most mennem kell vissza Sad
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 4:01 pm

Amelie Evenc írta:
Köszike meg vagyok ^^ Főleg ha nem kéne takarítani -.- " Most épp egy pici szünetet tartottam, de most mennem kell vissza Sad

Kitartás! Én szerencsére már megvagyok a takarítással. Biztos te is nemsokára végzel vele. Smile :hug:
Rafael Olivér Simon
Halandó
Rafael Olivér Simon

Hozzászólások száma : 38
Karakter kora : 35

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 8:38 pm

Syastok! Nos végre megvan nos itt nem Lestat Simon de lehet hogy fel bukkan na mindegy.

Ha kell elősztori a vámpírrá válásom miatt akkor kérlek szóljatok.

Very Happy Jó újra itt.
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:07 pm

Rafael Olivér Simon írta:
Syastok! Nos végre megvan nos itt nem Lestat Simon de lehet hogy fel bukkan na mindegy.

Very Happy Jó újra itt.

emberként startolsz. Aztán hogyha úgy hozza a sors csodás keze, vámpír leszel Smile Előtöri kell, de úgy írd, hogy még ember vagy Smile
Rafael Olivér Simon
Halandó
Rafael Olivér Simon

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:08 pm

Rafael Blackstone írta:
Rafael Olivér Simon írta:

Very Happy Jó újra itt.

emberként startolsz. Aztán hogyha úgy hozza a sors csodás keze, vámpír leszel Smile Előtöri kell, de úgy írd, hogy még ember vagy Smile

Ez rám is vonatkozik gondolom.
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:10 pm

Mindenkire vonatkozik. Smile
Rafael Olivér Simon
Halandó
Rafael Olivér Simon

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:11 pm

És ha valaki régi vámpír vagy farkas karit hoz akko az ismét játsza ki az átalakulást?
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:12 pm

Olvasd el figyelmesen a szabályt Smile Mindenki emberként kezd! Még azok is, akik régen az oldalon voltak, kivéve a vezetőséget.
Rafael Olivér Simon
Halandó
Rafael Olivér Simon

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:14 pm

Értem

Egyépkét tudom csak erősítés ként gondoltam.

Ja nekem London ban játszódik csak kicsit utána kell majd járnom londonnak

de fajilag hasonlók vannak lesznek mint itt PL: Vámpírok farkasom már vannak Smile
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:21 pm

olyan helyet válassz, amit nagyjából ismersz, s nem írsz butaságokat Smile
Rafael Olivér Simon
Halandó
Rafael Olivér Simon

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:23 pm

Magyarország de az nem olyan jó meg utána kell lene googülben járnim
de lusta vok meg kicsit beteg
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:25 pm

Aha értem. De biztosan sikerülni fog.
Rafael Olivér Simon
Halandó
Rafael Olivér Simon

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:29 pm

Ebben remélykedek én is
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:35 pm

Most mennem kell. Légy jó! Szia!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Okt. 27, 2009 9:49 pm

Very Happy csumi Very Happy mitcsinálsz @
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitime

New York IC Chat
Vissza az elejére 
10 / 25 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 25  Next
 Similar topics
-
» New York IC Chat
» New York napjainkban
» New York, new life - Rachell Ferrer

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kárhozottak  :: Általános tudnivalók :: Chat-
Ugrás: