Láthatatlan szövetség a Halandók orra előtt, mely értük, s világukért kötetett. Itt járnak közöttük, mégsem tudnak róluk. Csukott szemmel járnak, a háló érintetlenül lebeg az éjszakában. Figyelmük semmit sem ér, hisz egyszer úgy is utoléri őket a vég. Vérfarkasok? Vámpírok? Alapmondat a halandók világában: „Márpedig ezek nincsenek!”
Meglepődnél mi minden rejtezik az éjszakában!
2 db karakter engedélyezett userenként! A harmadik karakterhez admini engedély, és jóváhagyás szükséges!!
Kárhozottak
Láthatatlan szövetség a Halandók orra előtt, mely értük, s világukért kötetett. Itt járnak közöttük, mégsem tudnak róluk. Csukott szemmel járnak, a háló érintetlenül lebeg az éjszakában. Figyelmük semmit sem ér, hisz egyszer úgy is utoléri őket a vég. Vérfarkasok? Vámpírok? Alapmondat a halandók világában: „Márpedig ezek nincsenek!”
Meglepődnél mi minden rejtezik az éjszakában!
2 db karakter engedélyezett userenként! A harmadik karakterhez admini engedély, és jóváhagyás szükséges!!
Kárhozottak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Láthatatlan szövetség a Halandók orra elött.
Belépés
Legutóbbi témák
» Jobb mint Otthon Csüt. Szept. 20, 2012 10:17 pm by Rafael Blackstone
Üdvözöllek az oldalon látogató! Nézz hát körbe, s ha tetszik amit itt látsz, csatlakozz szerény kis csapatunkhoz. Nincs nagy forgalom, ebben van valami, de talán annál nagyobb szeretettel látnak itt mindenkit!
Az oldal néhány apró változáson fog keresztül menni az elkövetkezendő időkben.
Karakterlapotok, persze elolvasásra kerül, vagy az egyik moderátor által, vagy pedig általam. Ha a Vérmacskák csoportba szeretnél tartozni, abban az esetben elbírálásra kerül vagy a csoport vezetője által, vagy az admin által a karakterlapod, és ha elfogadja, kezdhetsz bele a játékba. Egyéb esetben, nyílt a pálya ;)
Hírek, események
Figyelem! Csupán csak egy apróságot szeretnék kérni! A reagok hossza, minimum 20 mondat. Nem kötelező nagyon hosszú több oldalas reagokat írni, de a minimum az a 20 mondat. Megértéseteket köszönöm!
Csak 2 karakter engedélyezett!! a Harmadik karakterhez Admini engedély kell!! A nem engedélyezett harmadik karakter TÖRLÉSRE KERÜL!!
Nem árt ha megteszed :P
Üdvözletem!
Játék előtt mindenképpen alkosd meg a karakter lapodat. Vérmacskák, és Nelapsik esetében, a karakterlapod elbírálásra kerül, és ha megfelel az elvárásoknak, már mehetsz is játszani!
Fontos még hogy pontosan kövesd a szabályzatot, és maradj karakter hű.
Ha ezeket betartod, nem lesz semmi gondod.
Statistics
Összesen 72 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Dante Roberts
Jelenleg összesen 2799 hozzászólás olvasható. in 148 subjects
S.O.S ;)
Ha valakinek segítségre van szüksége, bátran forduljon hozzám! Nyugodtan zaklassatok, akár ötletekkel is! Remélem tudok nektek segíteni, vagy éppen tanácsot adni. :)
Rafael
/Nem, én is úgy gondolom hogy megfogtam volna az isten lábát ha oda eljutok Csak barátnőm áthívott kultúrát terjeszteni a szomszédoknak. De ezt nem rakta be... /
A hozzászólást Artemis Othen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 28, 2010 10:13 am-kor.
Rafael Blackstone V. Falkavezér - Alfahím
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
Tárgy: Re: Zene ajánló Vas. Feb. 28, 2010 1:14 am
Csak nem voltál Skillet koncerten?????? Ha igen, akkor egynek gondollak... Mázlista XD
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
Tárgy: Re: Zene ajánló Vas. Feb. 28, 2010 6:38 pm
Tárgy: Re: Zene ajánló Szer. Márc. 03, 2010 9:51 pm
Már ezer felé kerestem a klipp alatt menő filmet, de sehol sem találom...pedig ebben a kicsi Leo még jól is játszik.... Ha valaki tudja hol tudom megnézni, vagy megszerezni, az szóljon. Köszike!!!!!
Arysha Wolf Halandó
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Mar. 29. Karakter kora : 30
Tárgy: Re: Zene ajánló Csüt. Ápr. 01, 2010 2:31 pm
Nézted már az extrém88-on? Ott rengeteg film van és lehet hogy ez is fenn lesz
Tárgy: Re: Zene ajánló Csüt. Ápr. 01, 2010 2:35 pm
Nem. Még nem néztem ott. Nem is ismerem azt az oldalt. De megnézem. Köszi
Arysha Wolf Halandó
Tárgy: Re: Zene ajánló Csüt. Ápr. 01, 2010 2:37 pm
Nagyon szívesen!!
Arysha Wolf Halandó
Tárgy: Re: Zene ajánló Csüt. Ápr. 01, 2010 8:14 pm
Tárgy: Re: Zene ajánló Csüt. Ápr. 01, 2010 11:03 pm
Tudod Arysha... az Ossian az egyik kedvenc bandám Jó ez a szám
Arysha Wolf Halandó
Tárgy: Re: Zene ajánló Szomb. Ápr. 03, 2010 3:01 pm
Huhhh... nagyon örülök hogy nem vagyok vele egyedül, mert én is nagyon szeretem őket!!!!
Tárgy: Re: Zene ajánló Csüt. Júl. 29, 2010 2:38 pm
Saffiya Jamila Moor III. Védelmező
Hozzászólások száma : 100 Join date : 2009. Nov. 02. Karakter kora : 39 Tartózkodási hely : New York
Tárgy: Re: Zene ajánló Csüt. Júl. 29, 2010 2:41 pm
Arysha Wolf Halandó
Tárgy: Re: Zene ajánló Szer. Dec. 22, 2010 10:09 am
Igaz már 2 éves szám,de egyszerűen nem tudom megunni David Jordan egy 22 éves srác,aki annyira tehetséges(és ez kiderül ebben a klipben,s más számaiban) hogy már Michael Jackson,James Brown,Jimi Handrix utódjaként említik Hallgassátok meg, szeretettel ajánlom minden zeneszeretőnek https://www.youtube.com/watch?v=dOt6zVvs1qI