Üdvözöllek! | Üdvözöllek az oldalon látogató! Nézz hát körbe, s ha tetszik amit itt látsz, csatlakozz szerény kis csapatunkhoz. Nincs nagy forgalom, ebben van valami, de talán annál nagyobb szeretettel látnak itt mindenkit!
Az oldal néhány apró változáson fog keresztül menni az elkövetkezendő időkben.
Karakterlapotok, persze elolvasásra kerül, vagy az egyik moderátor által, vagy pedig általam. Ha a Vérmacskák csoportba szeretnél tartozni, abban az esetben elbírálásra kerül vagy a csoport vezetője által, vagy az admin által a karakterlapod, és ha elfogadja, kezdhetsz bele a játékba. Egyéb esetben, nyílt a pálya ;) |
Hírek, események | Figyelem! Csupán csak egy apróságot szeretnék kérni! A reagok hossza, minimum 20 mondat. Nem kötelező nagyon hosszú több oldalas reagokat írni, de a minimum az a 20 mondat. Megértéseteket köszönöm!
Csak 2 karakter engedélyezett!! a Harmadik karakterhez Admini engedély kell!! A nem engedélyezett harmadik karakter TÖRLÉSRE KERÜL!! |
Nem árt ha megteszed :P | Üdvözletem!
Játék előtt mindenképpen alkosd meg a karakter lapodat. Vérmacskák, és Nelapsik esetében, a karakterlapod elbírálásra kerül, és ha megfelel az elvárásoknak, már mehetsz is játszani!
Fontos még hogy pontosan kövesd a szabályzatot, és maradj karakter hű.
Ha ezeket betartod, nem lesz semmi gondod. |
Statistics | Összesen 72 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Dante Roberts
Jelenleg összesen 2799 hozzászólás olvasható. in 148 subjects
|
S.O.S ;) | Ha valakinek segítségre van szüksége, bátran forduljon hozzám! Nyugodtan zaklassatok, akár ötletekkel is! Remélem tudok nektek segíteni, vagy éppen tanácsot adni. :)
Rafael
|
November 2024 | Hétf. | Kedd | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| New York IC Chat | |
|
+16Angelique Tussaud Richard Cage Keigo Watanabe Denise Taylor Steve Parker Christopher Ben Natalia Nedeczky Royan Hannigan Rafael Olivér Simon Norah-Lynn Blackstone Arysha Wolf Artemis Othen Russel O Donnell Amélia M Howle Rachell Ferrer Rafael Blackstone 20 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arysha Wolf Halandó
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Mar. 29. Karakter kora : 30
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Okt. 05, 2010 9:43 am | |
| Üdv, James | |
| | | Rafael Blackstone V. Falkavezér - Alfahím
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| | | | Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Okt. 05, 2010 6:23 pm | |
| Köszönöm, igazából már csak felejtenem kell pár emléket...csak hát idő kell hozzá | |
| | | Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Okt. 05, 2010 6:26 pm | |
| ) Meg most a karrieremre koncentrálok, elsősorban be kellene fejeznem a könyvem És utána már csak azon fáradozom,hogy Pesten a Thalia színház szerződtessen..de az még 1 kicsit messze van | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Okt. 29, 2010 5:09 pm | |
| | |
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| | | | Denise Taylor Halandó
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2009. Sep. 20.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 29, 2011 3:42 pm | |
| Üdv Ralf!
Akkor reagot is kapok tőled? Elég régóta várok rá (2010. október...) | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Május 07, 2011 11:40 am | |
| - Denise Taylor írta:
- Üdv Ralf!
Akkor reagot is kapok tőled? Elég régóta várok rá (2010. október...) Sajnálom, rengeteg dolgom volt, nem volt időm szinte semmire sem. :$ tudom elég vacak kifogásnak tűnik, de ez az igazság. Amúgy persze hogy kapsz! | |
| | | Hírfutár vagyok Halandó
Hozzászólások száma : 1 Join date : 2011. Jun. 03.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Jún. 03, 2011 3:33 am | |
| Helóka! Bocs hogy offolom a chat-et, csak emlékszem hogy régen társoldalkodtunk. Nos, az oldalunk újra megnyitotta kapuit, a vezetőség picit módosult, de újult erővel vágunk bele ismét. http://guiltydreams.forumotion.com Üdv | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Júl. 12, 2011 10:52 pm | |
| Üdv mindenkinek! Hogy s mint vagytok? Én itt nyaralok most Erdélyben Ki hol fogja tölteni a nyarát? | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Júl. 26, 2011 10:44 am | |
| - Arysha Wolf írta:
- Üdv mindenkinek!
Hogy s mint vagytok? Én itt nyaralok most Erdélyben Ki hol fogja tölteni a nyarát? Nos személyem elvileg Balatonlellén tölti majd a nyár vége felét Augusztusban Hmm... Erdély csodaszép hely Én magam is szeretem. Bár még egyszer sem voltam ott. Remélem jól érzed magad ^^ | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Júl. 26, 2011 6:16 pm | |
| Köszönöm nagyon jól érzem magam itt Hogy is érezném máshogy mikor végre újra láthatom a helyet, ahol megszülettem és felcseperedtem Érdemes eljönni ide Annyi látnivaló van, hogy egy percig sem lehetséges az unatkozás Érezd jól magad te is Balatonlellén, legyen jó idő ne olyan, mint most itt | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Hétf. Aug. 01, 2011 10:51 am | |
| | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Aug. 18, 2011 2:11 pm | |
| Nos igen... s most, hogy újra visszatértem, s a régi, kedves, gyermekkori emlékek is megrohamoztak, csak most jöttem rá, hogy mennyit is vesztettem, s őszintén kissé megbántam, hogy eljöttem, annak ellenére,hogy itt is nagyon szeretek élni... No de majd pár év múlva talán vissza sodor az élet | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: New York IC Chat | |
| |
| | | | New York IC Chat | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |