Üdvözöllek! | Üdvözöllek az oldalon látogató! Nézz hát körbe, s ha tetszik amit itt látsz, csatlakozz szerény kis csapatunkhoz. Nincs nagy forgalom, ebben van valami, de talán annál nagyobb szeretettel látnak itt mindenkit!
Az oldal néhány apró változáson fog keresztül menni az elkövetkezendő időkben.
Karakterlapotok, persze elolvasásra kerül, vagy az egyik moderátor által, vagy pedig általam. Ha a Vérmacskák csoportba szeretnél tartozni, abban az esetben elbírálásra kerül vagy a csoport vezetője által, vagy az admin által a karakterlapod, és ha elfogadja, kezdhetsz bele a játékba. Egyéb esetben, nyílt a pálya ;) |
Hírek, események | Figyelem! Csupán csak egy apróságot szeretnék kérni! A reagok hossza, minimum 20 mondat. Nem kötelező nagyon hosszú több oldalas reagokat írni, de a minimum az a 20 mondat. Megértéseteket köszönöm!
Csak 2 karakter engedélyezett!! a Harmadik karakterhez Admini engedély kell!! A nem engedélyezett harmadik karakter TÖRLÉSRE KERÜL!! |
Nem árt ha megteszed :P | Üdvözletem!
Játék előtt mindenképpen alkosd meg a karakter lapodat. Vérmacskák, és Nelapsik esetében, a karakterlapod elbírálásra kerül, és ha megfelel az elvárásoknak, már mehetsz is játszani!
Fontos még hogy pontosan kövesd a szabályzatot, és maradj karakter hű.
Ha ezeket betartod, nem lesz semmi gondod. |
Statistics | Összesen 72 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Dante Roberts
Jelenleg összesen 2799 hozzászólás olvasható. in 148 subjects
|
S.O.S ;) | Ha valakinek segítségre van szüksége, bátran forduljon hozzám! Nyugodtan zaklassatok, akár ötletekkel is! Remélem tudok nektek segíteni, vagy éppen tanácsot adni. :)
Rafael
|
November 2024 | Hétf. | Kedd | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| New York IC Chat | |
|
+20Amélia M Howle Christina Baker Anne Majia Elisa Saffiya Jamila Moor Rafael Olivér Simon Amelie Evenc Ashley Spencer Megan Vinterston Denise Taylor Phaedra O'neil Jenna Zeeman Shane Deverell Royan Hannigan Alex J. Black Kiki Sporty Tyra Joens Keigo Watanabe Roxanne Cole Olivia Lockhart Rafael Blackstone 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Royan Hannigan Véroroszlán
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2009. Sep. 12. Karakter kora : 39 Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Feb. 14, 2010 12:37 am | |
| Jajj szegénykém... az nem kellemes :S sajnálom Hát, én sem gondoltam volna ilyesmire egyszer sem, hogy valaki az én közelemben is van itt az oldalon . Egyszer találkozhatnánk | |
| | | Elizabeth Bennet I.Éjszülött
Hozzászólások száma : 100 Join date : 2010. Feb. 10. Karakter kora : 34
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Feb. 14, 2010 11:13 am | |
| Hát nem volt az:( köszi az együtt érzést El lopták az össze iratom,most új személyit és beteg kártyát kell csináltatnom Hát én se milyen kicsi a világ :)Oksi én benne vagyok | |
| | | Royan Hannigan Véroroszlán
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2009. Sep. 12. Karakter kora : 39 Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Feb. 14, 2010 4:14 pm | |
| Jujj :S Hát, nem lesz olcsó az egyszer már biztos. Remélem nem élnek vissza az irataiddal. Majd megdumálunk egy időpontot, mikor mindegyikünknek jó | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: New York IC Chat | |
| |
| | | | New York IC Chat | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |