Üdvözöllek! | Üdvözöllek az oldalon látogató! Nézz hát körbe, s ha tetszik amit itt látsz, csatlakozz szerény kis csapatunkhoz. Nincs nagy forgalom, ebben van valami, de talán annál nagyobb szeretettel látnak itt mindenkit!
Az oldal néhány apró változáson fog keresztül menni az elkövetkezendő időkben.
Karakterlapotok, persze elolvasásra kerül, vagy az egyik moderátor által, vagy pedig általam. Ha a Vérmacskák csoportba szeretnél tartozni, abban az esetben elbírálásra kerül vagy a csoport vezetője által, vagy az admin által a karakterlapod, és ha elfogadja, kezdhetsz bele a játékba. Egyéb esetben, nyílt a pálya ;) |
Hírek, események | Figyelem! Csupán csak egy apróságot szeretnék kérni! A reagok hossza, minimum 20 mondat. Nem kötelező nagyon hosszú több oldalas reagokat írni, de a minimum az a 20 mondat. Megértéseteket köszönöm!
Csak 2 karakter engedélyezett!! a Harmadik karakterhez Admini engedély kell!! A nem engedélyezett harmadik karakter TÖRLÉSRE KERÜL!! |
Nem árt ha megteszed :P | Üdvözletem!
Játék előtt mindenképpen alkosd meg a karakter lapodat. Vérmacskák, és Nelapsik esetében, a karakterlapod elbírálásra kerül, és ha megfelel az elvárásoknak, már mehetsz is játszani!
Fontos még hogy pontosan kövesd a szabályzatot, és maradj karakter hű.
Ha ezeket betartod, nem lesz semmi gondod. |
Statistics | Összesen 72 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Dante Roberts
Jelenleg összesen 2799 hozzászólás olvasható. in 148 subjects
|
S.O.S ;) | Ha valakinek segítségre van szüksége, bátran forduljon hozzám! Nyugodtan zaklassatok, akár ötletekkel is! Remélem tudok nektek segíteni, vagy éppen tanácsot adni. :)
Rafael
|
November 2024 | Hétf. | Kedd | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| New York IC Chat | |
|
+16Angelique Tussaud Richard Cage Keigo Watanabe Denise Taylor Steve Parker Christopher Ben Natalia Nedeczky Royan Hannigan Rafael Olivér Simon Norah-Lynn Blackstone Arysha Wolf Artemis Othen Russel O Donnell Amélia M Howle Rachell Ferrer Rafael Blackstone 20 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Arysha Wolf Halandó
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Mar. 29. Karakter kora : 30
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Júl. 04, 2010 5:03 pm | |
| Oh nagyon köszönöm,Ralf !Remélem végre megtudom nézni magyarul is. | |
| | | Rafael Blackstone V. Falkavezér - Alfahím
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| | | | Denise Taylor Halandó
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2009. Sep. 20.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Júl. 04, 2010 9:56 pm | |
| | |
| | | Amélia M Howle I. Farkaskölyök
Hozzászólások száma : 307 Join date : 2010. Jan. 28.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Júl. 04, 2010 10:25 pm | |
| Szép estét!*úgy esik be*
Okés Ralf,nekem ráérsz, mostanában úgy is lusta vagyok. XD Amúgy kivel mi van mostanság? | |
| | | Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Hétf. Júl. 05, 2010 10:41 am | |
| | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Hétf. Júl. 05, 2010 10:45 am | |
| Szia Amélia Hát nincs sok újdonság nálam Délután megyek fürdeni a strandra Oh már alig várom,jó lesz a nagy hőségben egy kis hűs víz | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Júl. 09, 2010 9:39 am | |
| Sziasztok! Mi újság erre felé? Hogy aludtatatok? | |
| | | Artemis Othen I. Varacolaci
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Feb. 26. Karakter kora : 33 Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Júl. 09, 2010 7:18 pm | |
| Meseszép, napfényes délutánt Mindenkinek!! Először is bocsánat, a számítógép kinyiffant, de olyan mértékben hogy még off-ot jelenteni sem voltam képes. Azért a hétvégére "kaptam" egy laptopot, így mostanság itt leszek, és szeretnék minél aktívabb lenni! Ha már ez a téma, én remekül aludtam, csak a macska éjjel 2-kor először benyarvogta magát, aztán meg kinyarvogta... És naná hogy én voltam az áldozat aki nyitogatta neki az ajtót. Mindegy xD És te, Ary? Amúgy nagyon örülök hogy látlak ^^ | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Júl. 09, 2010 7:41 pm | |
| Oh te szegény,akkor nem volt nyugalmas éjszakád Ami azt illeti,én egy horrort álmodtam,ugyhogy nemigen tudtam aludni:DÉs én is nagyon örülk Artemis,hogy látlak,nagyon hiányoztál már nekem is és azt hiszem nyugodtan mondhatom,hogy mindenkinek:D Nem igaz? | |
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Feb. 26. Karakter kora : 33 Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Júl. 09, 2010 7:59 pm | |
| Hm, nem tudom a többiek hogy vannak ezzel, de én mindenképpen örülök hogy megint itt vagyok Nekem rémálmaim már évek óta nincsenek, de örülnék nekik, mert (ne nézz tök hülyének) szeretek álmodni, legyen szó akár horrorról is. Mondjuk vannak kivételek... Na de mesélj, mi volt az a rémséges éjszakai látomás? | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Júl. 09, 2010 8:07 pm | |
| A saját házunkban történt. Egy idősebb néni évekkel ezelőtt itt lakott(ez nem igaz,csak az álmomban)Mindenki kedvelte,mert alapvetően kedves nénike volt.(Eddig ugye nem tűnik,rémálomnak.)Aztán egy idős férfi csengetett a nénihez,aki beengedte.A férfi elővett egy kést,bevonszolta a nénikét a mi fűrdőnkbe,ott folytogatta,majd a késsel elvágta a torkát,aztán meg elmenekült a férfi. Nos itt felébredtem és hálás is voltam hogy nem álmodtam tovább Akkor nagyon szőrnyűnek tűnt,de most már nem vagyok az álmom hatása alatt szerencsére | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Júl. 09, 2010 8:18 pm | |
| Fuhh, ez tényleg horror. És akkor a legszörnyűbb amikor felébredsz. Én csak kb 1 éve jöttem rá hogy az összes rémálmom üldözéses volt. Csak ezért ekkor, mert nagyon nem hasonlítottak. Mindig máshol voltam, máshol üldözött a valami, tök máshogy... Úgy áll össze, hogy akárhol voltam (lépcsőház, nyílt utca, bukszus /óriási bokor/ alatti labirintus meg hasonló képtelenségek) mindig futottam valami elől, amiről sosem tudtam mi, csak olyan halvány sejtéseim voltak meg egy irtózatos érzés, mint a zuhanás... És soha nem néztem hátra. Aztán leggyakrabban a valami elkezdett nevetni és akkor borzasztóan éreztem magam és felébredtem. Na ennyit erről | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Júl. 10, 2010 2:10 pm | |
| Huhh,hát ez sem jobb.De az a legszörnyűbb,hogy álmodban kiabálni akarsz és nem tudsz.Hányszor átéltem már ezt... | |
| | | Keigo Watanabe Halandó
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2009. Sep. 04.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Júl. 11, 2010 8:12 pm | |
| - Denise Taylor írta:
- Russel O Donnell írta:
- 1 nem jogvédet az oldal tutommal így lopás nem történt
2 nem tudom ki írta hogy így forrás meg úgy nem reagáltam le de azzal még várjon hogy ez az oldal kikerül az oldalra. mert kifog de mivel eddig nem értem rá a suli miatt így csak volt mostanában lessz tovább fejlesztve. Az oldalon lévő minden információ plágium alá esik, így amit innen vittél el, loptad, ami, ha feljelentenek, nagy valószínűséggel bukott szerzői jog pert jelent számodra. Egy perköltség a kártérítés igény nagyságának megfelelően %- arányos, ami ha mondjuk 500.000re perelnek, 200000, amit ki kell fizetned a kártérítésen kívül + kperköltség, + stb. Rengeteget buksz. Gondold me mi éri meg jobban, leszedni a lopott odlalad, vagy pereskedni... Hy Mielőtt bárki összepisilné magát félelmében közlöm, hogy Denise Taylor információi a SZERZŐI JOG kapcsán nagyon tévesek (talán nem kéne észt osztani olyan témában amit hallomás szintjén ismersz ) , kis hazánkban az az eljárás amit Denise leírt egyáltalán nem működik szerzői jogokat csak bejegyzett és levédetett szellemi termékekre lehet érvényesíteni (egy ilyen bejegyzés és levédetés nem kevés pénzbe kerül) szóval az oldalon található anyagok egyáltalán nem esnek ebbe a kategóriába és ezért a szerzői jog csak levédésük és bejegyzés után érvényesíthető rá (ami mint írtam píízzzz) | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Júl. 17, 2010 1:11 pm | |
| Szijasztok! Miújság errefelé? Hogy bírjátok ezt a hőséget? | |
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Júl. 21, 2010 9:10 am | |
| Szia! Hát, elég nehezen. Megviselni az agyamat is...semmit sem tudok írni mostanában :S Na és te? | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Júl. 21, 2010 3:08 pm | |
| Hát én se bírom nagyon:D Én se tudok írni,pedig már nagyon be kéne fejeznem már a könyvem:D Kb. fél éve írom | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Júl. 21, 2010 4:26 pm | |
| Fél év, az még semmi idő... én az enyémet lassan 2 éve... s hiába tudom mit akarok írni, egyszerűen nem megy... talán azért, mert az azt jelentené, hogy akkor vége. | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Júl. 21, 2010 7:45 pm | |
| Hm...Talán... Én úgy vagyok,hogy tudom mit akarok írni,de csak akkor tudom jól leírni ha van ihlet. Éppen ezért van hogy 2 hétig hozzá sem nyulok a tollamhoz,le se ülök az asztalhoz,mert ha ihlet nélkül írom,akkor nem lesz olyan,amilyet szerettem volna. Az a legviccesebb,hogy mindig a leglehetetlenebb időpontokban szán meg és látogat el hozzám az ihlet. Multkor például nem tudtam aludni,és éjjel megragadtam a tollam,meg a füzetem és írtam 3 új verset.De én úgy érzem,hogy azok,amelyeket akkor éjjel írtam, sokkal jobban sikerültek,mint a többi. | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Júl. 22, 2010 12:58 am | |
| Igen ez általában így szokott lenni. Én volt olyan hogy fent maradtam, mert nem tudtam aludni, és egy egész fejezetet megírtam, és elkezdtem a következőt írni, mikor kidőltem.... Nem csak veled van ilyen. És általában az ember alvás és ébrenlét határán, sokkal jobb dolgokat "szül" meg. | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Júl. 22, 2010 11:42 am | |
| Hát van benne valami. Tegnap este is elalvás előtt írtam egy fejezetet a könyvembe és szerintem jól sikerült És miről írsz? | |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Júl. 23, 2010 7:02 pm | |
| Helló! Visszajöttem Szép napsütötten, és teljesen kipihenten! A gép még mindig rossz, hébe-hóba leszek, de ne nagyon számítsatok rám :/ Azért kellemes nyarat továbbra is! Még mindig tartanak a fesztiválok és van 5 dekás nyomós fagyi csokiöntettel, szóval kellemes időtöltést mindenkinek! | |
| | | Amélia M Howle I. Farkaskölyök
Hozzászólások száma : 307 Join date : 2010. Jan. 28.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Júl. 28, 2010 12:44 pm | |
| Sziasztok! Ralf, majd ha ráérsz Angie-vel kéne egy game. ^^ | |
| | | | Richard Cage III.Árnytáncos
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2010. Feb. 23.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Júl. 28, 2010 2:58 pm | |
| Amélia... kivel akarja Ang azt a játékot? a farkasbácsival, vagy személyemmel? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: New York IC Chat | |
| |
| | | | New York IC Chat | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |