Kárhozottak
Láthatatlan szövetség a Halandók orra előtt, mely értük, s világukért kötetett. Itt járnak közöttük, mégsem tudnak róluk. Csukott szemmel járnak, a háló érintetlenül lebeg az éjszakában. Figyelmük semmit sem ér, hisz egyszer úgy is utoléri őket a vég. Vérfarkasok? Vámpírok? Alapmondat a halandók világában: „Márpedig ezek nincsenek!”
Meglepődnél mi minden rejtezik az éjszakában!

2 db karakter engedélyezett userenként! A harmadik karakterhez admini engedély, és jóváhagyás szükséges!!
Kárhozottak
Láthatatlan szövetség a Halandók orra előtt, mely értük, s világukért kötetett. Itt járnak közöttük, mégsem tudnak róluk. Csukott szemmel járnak, a háló érintetlenül lebeg az éjszakában. Figyelmük semmit sem ér, hisz egyszer úgy is utoléri őket a vég. Vérfarkasok? Vámpírok? Alapmondat a halandók világában: „Márpedig ezek nincsenek!”
Meglepődnél mi minden rejtezik az éjszakában!

2 db karakter engedélyezett userenként! A harmadik karakterhez admini engedély, és jóváhagyás szükséges!!
Kárhozottak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Láthatatlan szövetség a Halandók orra elött.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Similar topics
Legutóbbi témák
» Jobb mint Otthon
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 10:17 pm by Rafael Blackstone

» Dante és Lynn valamilyen bárban...
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Szept. 13, 2012 2:33 pm by Norah-Lynn Blackstone

» Családi házak
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Szept. 04, 2012 12:06 pm by Rafael Blackstone

» Avatár foglaló
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeKedd Aug. 23, 2011 10:03 am by Arysha Wolf

» Játék egyeztető
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2011 2:14 pm by Arysha Wolf

» New York IC Chat
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2011 2:11 pm by Arysha Wolf

» Alix Sarah O'Flanagan
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimePént. Ápr. 22, 2011 2:36 am by Alix O'Flanagan

» Zene ajánló
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Dec. 22, 2010 10:09 am by Arysha Wolf

» Menedéket keresve...
New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 4:37 pm by Florencia Martinez

Üdvözöllek!
Üdvözöllek az oldalon látogató! Nézz hát körbe, s ha tetszik amit itt látsz, csatlakozz szerény kis csapatunkhoz. Nincs nagy forgalom, ebben van valami, de talán annál nagyobb szeretettel látnak itt mindenkit! Az oldal néhány apró változáson fog keresztül menni az elkövetkezendő időkben. Karakterlapotok, persze elolvasásra kerül, vagy az egyik moderátor által, vagy pedig általam. Ha a Vérmacskák csoportba szeretnél tartozni, abban az esetben elbírálásra kerül vagy a csoport vezetője által, vagy az admin által a karakterlapod, és ha elfogadja, kezdhetsz bele a játékba. Egyéb esetben, nyílt a pálya ;)
Hírek, események
Figyelem! Csupán csak egy apróságot szeretnék kérni! A reagok hossza, minimum 20 mondat. Nem kötelező nagyon hosszú több oldalas reagokat írni, de a minimum az a 20 mondat. Megértéseteket köszönöm! Csak 2 karakter engedélyezett!! a Harmadik karakterhez Admini engedély kell!! A nem engedélyezett harmadik karakter TÖRLÉSRE KERÜL!!
Nem árt ha megteszed :P
Üdvözletem!
Játék előtt mindenképpen alkosd meg a karakter lapodat. Vérmacskák, és Nelapsik esetében, a karakterlapod elbírálásra kerül, és ha megfelel az elvárásoknak, már mehetsz is játszani! Fontos még hogy pontosan kövesd a szabályzatot, és maradj karakter hű. Ha ezeket betartod, nem lesz semmi gondod.
Statistics
Összesen 72 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dante Roberts

Jelenleg összesen 2799 hozzászólás olvasható. in 148 subjects
S.O.S ;)
Ha valakinek segítségre van szüksége, bátran forduljon hozzám! Nyugodtan zaklassatok, akár ötletekkel is! Remélem tudok nektek segíteni, vagy éppen tanácsot adni. :) Rafael New York IC Chat - Page 10 Images?q=tbn:ANd9GcTn0GWZjwyqjFASKLTcYHN5KjBiF8BV9DJDAOq8S1fidZiSFhqS5EI1qK8S
Top posters
Rafael Blackstone
New York IC Chat - Page 10 I_vote_lcapNew York IC Chat - Page 10 I_voting_barNew York IC Chat - Page 10 I_vote_rcap 
Amélia M Howle
New York IC Chat - Page 10 I_vote_lcapNew York IC Chat - Page 10 I_voting_barNew York IC Chat - Page 10 I_vote_rcap 
Arysha Wolf
Russel O Donnell
Saffiya Jamila Moor
Elizabeth Bennet
Royan Hannigan
Artemis Othen
Roxanne Cole
Norah-Lynn Blackstone
November 2024
Hétf.KeddSzer.Csüt.Pént.Szomb.Vas.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

New York IC Chat

Go down 
+16
Angelique Tussaud
Richard Cage
Keigo Watanabe
Denise Taylor
Steve Parker
Christopher Ben
Natalia Nedeczky
Royan Hannigan
Rafael Olivér Simon
Norah-Lynn Blackstone
Arysha Wolf
Artemis Othen
Russel O Donnell
Amélia M Howle
Rachell Ferrer
Rafael Blackstone
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
SzerzőÜzenet
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

Hozzászólások száma : 127
Karakter kora : 30

New York IC Chat - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeVas. Júl. 04, 2010 5:03 pm

Oh nagyon köszönöm,Ralf :love: !Remélem végre megtudom nézni magyarul is. :please:
Vissza az elejére Go down
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

Hozzászólások száma : 791

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeVas. Júl. 04, 2010 5:07 pm

Ott magyarul van fent Smile Én is ott néztem meg (:

Akinek tartozom reaggal, az holnap megkapja őket!!! Vagy még ma este ^^
https://twinleague.hungarianforum.com
Denise Taylor
Halandó
Denise Taylor

Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeVas. Júl. 04, 2010 9:56 pm

Arysha Wolf írta:
Megtudná nekem mondani valaki,hogy hol tudom megnézni az Angyalok városa c.filmet? Már mindenhol kerestem,de vagy nem játsza le,vagy megakad a hang.Ha valaki meg tudná mondani hogy hol tudom megnézni normálisan magyar szinkronnal,nagyon hálás lennék I love you :hug: :wolfkiss: :angel: :love:

A kedvenc filmem....
http://vorosmalom.vampire-legend.com/index.htm
Amélia M Howle
I. Farkaskölyök
Amélia M Howle

Hozzászólások száma : 307

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeVas. Júl. 04, 2010 10:25 pm

Szép estét!*úgy esik be*

Okés Ralf,nekem ráérsz, mostanában úgy is lusta vagyok. XD
Amúgy kivel mi van mostanság?
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 05, 2010 10:41 am

Denise Taylor írta:
Arysha Wolf írta:
Megtudná nekem mondani valaki,hogy hol tudom megnézni az Angyalok városa c.filmet? Már mindenhol kerestem,de vagy nem játsza le,vagy megakad a hang.Ha valaki meg tudná mondani hogy hol tudom megnézni normálisan magyar szinkronnal,nagyon hálás lennék I love you :hug: :wolfkiss: :angel: :love:

A kedvenc filmem....
Hát nem csodálom.Hogy ne lehetne szeretni egy ilyen gyönyörű filmet...?
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeHétf. Júl. 05, 2010 10:45 am

Szia Amélia Very Happy Hát nincs sok újdonság nálam Very Happy Délután megyek fürdeni a strandra Very Happy Oh már alig várom,jó lesz a nagy hőségben egy kis hűs víz Smile
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimePént. Júl. 09, 2010 9:39 am

Sziasztok! Mi újság erre felé? Hogy aludtatatok?
Artemis Othen
I. Varacolaci
Artemis Othen

Hozzászólások száma : 82
Karakter kora : 33

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimePént. Júl. 09, 2010 7:18 pm

Meseszép, napfényes délutánt Mindenkinek!!

Először is bocsánat, a számítógép kinyiffant, de olyan mértékben hogy még off-ot jelenteni sem voltam képes. Azért a hétvégére "kaptam" egy laptopot, így mostanság itt leszek, és szeretnék minél aktívabb lenni!

Ha már ez a téma, én remekül aludtam, csak a macska éjjel 2-kor először benyarvogta magát, aztán meg kinyarvogta... És naná hogy én voltam az áldozat aki nyitogatta neki az ajtót. Mindegy xD

És te, Ary? Very Happy Amúgy nagyon örülök hogy látlak ^^
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimePént. Júl. 09, 2010 7:41 pm

Oh te szegény,akkor nem volt nyugalmas éjszakád Very Happy Ami azt illeti,én egy horrort álmodtam,ugyhogy nemigen tudtam aludni:DÉs én is nagyon örülk Artemis,hogy látlak,nagyon hiányoztál már nekem is és azt hiszem nyugodtan mondhatom,hogy mindenkinek:D Nem igaz?

Artemis Othen
I. Varacolaci
Artemis Othen

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimePént. Júl. 09, 2010 7:59 pm

Hm, nem tudom a többiek hogy vannak ezzel, de én mindenképpen örülök hogy megint itt vagyok Very Happy
Nekem rémálmaim már évek óta nincsenek, de örülnék nekik, mert (ne nézz tök hülyének) szeretek álmodni, legyen szó akár horrorról is. Mondjuk vannak kivételek...
Na de mesélj, mi volt az a rémséges éjszakai látomás? Smile
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimePént. Júl. 09, 2010 8:07 pm

A saját házunkban történt. Egy idősebb néni évekkel ezelőtt itt lakott(ez nem igaz,csak az álmomban)Mindenki kedvelte,mert alapvetően kedves nénike volt.(Eddig ugye nem tűnik,rémálomnak.)Aztán egy idős férfi csengetett a nénihez,aki beengedte.A férfi elővett egy kést,bevonszolta a nénikét a mi fűrdőnkbe,ott folytogatta,majd a késsel elvágta a torkát,aztán meg elmenekült a férfi.

Nos itt felébredtem és hálás is voltam hogy nem álmodtam tovább Very Happy Akkor nagyon szőrnyűnek tűnt,de most már nem vagyok az álmom hatása alatt szerencsére Very Happy
Artemis Othen
I. Varacolaci
Artemis Othen

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimePént. Júl. 09, 2010 8:18 pm

Fuhh, ez tényleg horror. És akkor a legszörnyűbb amikor felébredsz. Én csak kb 1 éve jöttem rá hogy az összes rémálmom üldözéses volt. Csak ezért ekkor, mert nagyon nem hasonlítottak. Mindig máshol voltam, máshol üldözött a valami, tök máshogy... Úgy áll össze, hogy akárhol voltam (lépcsőház, nyílt utca, bukszus /óriási bokor/ alatti labirintus meg hasonló képtelenségek) mindig futottam valami elől, amiről sosem tudtam mi, csak olyan halvány sejtéseim voltak meg egy irtózatos érzés, mint a zuhanás... És soha nem néztem hátra. Aztán leggyakrabban a valami elkezdett nevetni és akkor borzasztóan éreztem magam és felébredtem.

Na ennyit erről Very Happy
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Júl. 10, 2010 2:10 pm

Huhh,hát ez sem jobb.De az a legszörnyűbb,hogy álmodban kiabálni akarsz és nem tudsz.Hányszor átéltem már ezt...
Keigo Watanabe
Halandó
Keigo Watanabe

Hozzászólások száma : 8

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeVas. Júl. 11, 2010 8:12 pm

Denise Taylor írta:
Russel O Donnell írta:
1 nem jogvédet az oldal tutommal így lopás nem történt
2 nem tudom ki írta hogy így forrás meg úgy nem reagáltam le de azzal még várjon hogy ez az oldal kikerül az oldalra. mert kifog de mivel eddig nem értem rá a suli miatt így csak volt mostanában lessz tovább fejlesztve.

Az oldalon lévő minden információ plágium alá esik, így amit innen vittél el, loptad, ami, ha feljelentenek, nagy valószínűséggel bukott szerzői jog pert jelent számodra. Egy perköltség a kártérítés igény nagyságának megfelelően %- arányos, ami ha mondjuk 500.000re perelnek, 200000, amit ki kell fizetned a kártérítésen kívül + kperköltség, + stb. Rengeteget buksz. Gondold me mi éri meg jobban, leszedni a lopott odlalad, vagy pereskedni...

Hy

Mielőtt bárki összepisilné magát félelmében közlöm, hogy Denise Taylor információi a SZERZŐI JOG kapcsán nagyon tévesek (talán nem kéne észt osztani olyan témában amit hallomás szintjén ismersz Cool ) , kis hazánkban az az eljárás amit Denise leírt egyáltalán nem működik szerzői jogokat csak bejegyzett és levédetett szellemi termékekre lehet érvényesíteni (egy ilyen bejegyzés és levédetés nem kevés pénzbe kerül) szóval az oldalon található anyagok egyáltalán nem esnek ebbe a kategóriába és ezért a szerzői jog csak levédésük és bejegyzés után érvényesíthető rá (ami mint írtam píízzzz)
http://darkage.hu/news.php
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzomb. Júl. 17, 2010 1:11 pm

Szijasztok! Miújság errefelé? Hogy bírjátok ezt a hőséget? Very Happy
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Júl. 21, 2010 9:10 am

Szia! Hát, elég nehezen. Megviselni az agyamat is...semmit sem tudok írni mostanában :S
Na és te?
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Júl. 21, 2010 3:08 pm

Hát én se bírom nagyon:D Én se tudok írni,pedig már nagyon be kéne fejeznem már a könyvem:D Kb. fél éve írom geek
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Júl. 21, 2010 4:26 pm

Fél év, az még semmi idő... én az enyémet lassan 2 éve... s hiába tudom mit akarok írni, egyszerűen nem megy... talán azért, mert az azt jelentené, hogy akkor vége.
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Júl. 21, 2010 7:45 pm

Hm...Talán... Very Happy Én úgy vagyok,hogy tudom mit akarok írni,de csak akkor tudom jól leírni ha van ihlet. Éppen ezért van hogy 2 hétig hozzá sem nyulok a tollamhoz,le se ülök az asztalhoz,mert ha ihlet nélkül írom,akkor nem lesz olyan,amilyet szerettem volna. Az a legviccesebb,hogy mindig a leglehetetlenebb időpontokban szán meg és látogat el hozzám az ihlet. Multkor például nem tudtam aludni,és éjjel megragadtam a tollam,meg a füzetem és írtam 3 új verset.De én úgy érzem,hogy azok,amelyeket akkor éjjel írtam, sokkal jobban sikerültek,mint a többi. Embarassed Smile
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Júl. 22, 2010 12:58 am

Igen ez általában így szokott lenni. Én volt olyan hogy fent maradtam, mert nem tudtam aludni, és egy egész fejezetet megírtam, és elkezdtem a következőt írni, mikor kidőltem.... Nem csak veled van ilyen. És általában az ember alvás és ébrenlét határán, sokkal jobb dolgokat "szül" meg.
Arysha Wolf
Halandó
Arysha Wolf

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeCsüt. Júl. 22, 2010 11:42 am

Hát van benne valami. Tegnap este is elalvás előtt írtam egy fejezetet a könyvembe és szerintem jól sikerült Embarassed Very Happy És miről írsz?
Artemis Othen
I. Varacolaci
Artemis Othen

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimePént. Júl. 23, 2010 7:02 pm

Helló! Visszajöttem Smile Szép napsütötten, és teljesen kipihenten! A gép még mindig rossz, hébe-hóba leszek, de ne nagyon számítsatok rám :/ Azért kellemes nyarat továbbra is! Még mindig tartanak a fesztiválok és van 5 dekás nyomós fagyi csokiöntettel, szóval kellemes időtöltést mindenkinek! Very Happy
Amélia M Howle
I. Farkaskölyök
Amélia M Howle

Hozzászólások száma : 307

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Júl. 28, 2010 12:44 pm

Sziasztok! Very Happy

Ralf, majd ha ráérsz Angie-vel kéne egy game. ^^
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Júl. 28, 2010 12:46 pm

Oké Smile
Richard Cage
III.Árnytáncos
Richard Cage

Hozzászólások száma : 36

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitimeSzer. Júl. 28, 2010 2:58 pm

Amélia... kivel akarja Ang azt a játékot? a farkasbácsival, vagy személyemmel? Razz
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 10 Icon_minitime

New York IC Chat
Vissza az elejére 
10 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next
 Similar topics
-
» New York IC Chat
» New York napjainkban
» New York, new life - Rachell Ferrer

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kárhozottak  :: Általános tudnivalók :: Chat-
Ugrás: