| New York IC Chat | |
|
+16Angelique Tussaud Richard Cage Keigo Watanabe Denise Taylor Steve Parker Christopher Ben Natalia Nedeczky Royan Hannigan Rafael Olivér Simon Norah-Lynn Blackstone Arysha Wolf Artemis Othen Russel O Donnell Amélia M Howle Rachell Ferrer Rafael Blackstone 20 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Russel O Donnell Halandó
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. May. 22. Karakter kora : 55 Tartózkodási hely : Crillion Kastélyszálló
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Jún. 19, 2010 3:54 pm | |
| Köszike | |
|
| |
Natalia Nedeczky Halandó
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2010. Jun. 19. Karakter kora : 34 Tartózkodási hely : Sok hejen elő fordul
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 12:26 pm | |
| Na ha már itt vok be köszönök. Helló! | |
|
| |
Rafael Blackstone V. Falkavezér - Alfahím
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 12:38 pm | |
| Üdvözöllek itt!!
Kérlek írd meg a karakter lapodat a minta alapján!! Köszönöm!! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 12:40 pm | |
| Ru.... 3. karakterhez ENGEDÉLY KELL!!!! Tibor karaktered törölni fogom!!
Ip-cím ellenörzés történt | |
|
| |
Natalia Nedeczky Halandó
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2010. Jun. 19. Karakter kora : 34 Tartózkodási hely : Sok hejen elő fordul
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 12:41 pm | |
| Szia! Meg fogom csak tudod hikletet várok az adatlaphoz de meg fogom és a völegényem is Homoki Tibor-ét is. Nyugi nem felejtettem el | |
|
| |
Natalia Nedeczky Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 12:41 pm | |
| - Rafael Blackstone írta:
- Ru.... 3. karakterhez ENGEDÉLY KELL!!!! Tibor karaktered törölni fogom!!
Ip-cím ellenörzés történt Nekem is három van | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 12:43 pm | |
| Csak hogy nem kértél a harmadikhoz engedélyt... most szőrös szívűnek is lehet nevezni, de ennél több karaktered nem lehet. 2 az engedélyezett. | |
|
| |
Natalia Nedeczky Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 12:47 pm | |
| Ezt egy msáik fórumon másnak hívják am és mért kéne engedély? Mivel aki egy ine ldalonregel az gondolom nem fog egy karinál meg állni. E mellet ha a reagok miatt mondod mert nehezebb vagy iesmi azt bízd ide én akinek tudk segítek. Lás de pl Tibor vagy bárki més csak az fogadja meg a tanácsot. Ne úgy mint ő. nem bántalak sőt mint mondtam nagyon jó az oldal csak nem akarom hogy a játokosok panaszkodjanak mint kk-n is volt olyan személy. Én kifejezetten szeretlek mind admin, mert nem vagy béna sőt érzéked van hozzá. | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 12:51 pm | |
| Nézd... a szabály az szabály. Nem fogok saját magam szava ellen beszélni. Kérlek tartsd be a szabályokat!! Ezt te is igazán megérthetnéd. Nem fogok nekiállni veszekedni, de meg lehet az én nézeteimet is érteni. Ha sok másik karaktert csinálsz, akkor előbb utóbb egyikkel másikkal nem foglalkozol. Olyankor törlés lesz belőle, vagy éppenséggel fagyasztás. Arra nincs szükségem, hogy tele legyen az oldal 3 soros játékokkal. | |
|
| |
Natalia Nedeczky Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 12:55 pm | |
| Ez változó ezek szerint. Mivel nekem nem igazán szokott nem foglalkozott karik lenni. De lehet csak azért mert én egyformán bírom mindegyiket. Persze én nem veszekszek sőt értelek félsz hogy sok kari és abból 3 ami játszik nos nálam ez nem így van. Tibinél meg azért nem mert akkor meg püfölöm ha nem használja vagy én magam törlöm. Mi mindenre jó ha tudod a jelszavát tehát az engedélyt értem de azért azt is figyeld kit hogy ismersz. Nem mondok karikat mert Denys sincs itt akik kk-n nagy vámpír vezér volt. Puff neki, én csak szólok sőt egyet értek nálam 3 kari engedélyezett több csak admin engedélyel. Meret hárommal még játszik 4 5 vagy 6 tal nem biztos. | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 12:59 pm | |
| Más fórumok más szabályok. Tibinek ez már a 4. karaktere, és még csak engedélyt sem kért hozzá. Tudom genyó alak vagyok. De ha még egy karakter meglátok beregelve, ami hozzátok tartozik, automatikusan kitörlöm. És azokat a játékokat is, mik tele vannak 3-4 soros válaszokkal. Nem olyan nehéz 20 mondatot összeszedni minimumban.... Ő meg nincs itt. Nem vagyok olyan mint Ő, de a Szabályaimhoz ragaszkodom!! Foggal körömmel... | |
|
| |
Natalia Nedeczky Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:09 pm | |
| Nos nem kötözködés de most szekdet meg. Idmerem H Tibor userját itt 2 karia van az újat is bele ért ve nem vagy golyhó csak szereted a dolgok rendjét én értelek sőt egyet értek csak arra hívtam fel a figyelemed hogy vigyázni kell az ien szabályokall. Az egyik oldal ahol voltam már megszünt ugyan ez volt a szabály és nem akart regelni mert kijeletete hogy hülye az admin nos hülye nem csak ez volt a szabály így nem regelet kb ennyi embeke volt mint nálad aztán meg is szünt. Nos 20 igen neked nem neki igen örülök hogy ha 6 mondatot kiszedek belőle nem 20 at vagy sort. Nos igazad van abban a játéka nem épp élvezhető. Ja msn vele csak személyesen tudnád el intézni talán hogy meg tanuljon. Nekem már nincs ötletem hogy tanícsam meg. Ha neked van akkor viszont szólj. | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:12 pm | |
| Te most éppen itt kötekedsz velem...ez NEM az az oldal amin voltál. Nem vagyok szőrös szívű. Ha megkérdezi, megengedem. De egy ilyen szinten álló játékosnak, nem itt van a helye. Már bocs...de ezek a tények... hálás lennék, ha nem akarnál kioktatni... A játékotokat pedig törölni fogom!!! | |
|
| |
Natalia Nedeczky Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:19 pm | |
| Nem oktatlak senem kötekedek sőt mint említetem igazad van csak az íp címmel nem nos az ő ipéjéhez lessz száz pl ha az egyik haverom is játszik mivel az a géphez kötődik és nem oktalak senem bántelek én téged tudod jó tisztellek még ha nem is úgy tűnik most. Fére szoktak érteni én nem bántalak sőt tudom mit gondolsz és igaz én már montam ne eröltessük lépj ki de ő nem akar mert öcsikélyének akar örömet okozni. Nem kel kiabálni sőt én kk-n meg ittis mondtam ah valamire nincs dőd szój éssegítek ha tudodk. Azért te is ojan vagy mint bátyus semmi ért fel pörögsz nyugi nyugi én nem vagyok ellened. Én jó indulatból szólok mert nem akarom hogy eza z oldal meg szünyön vagy bármi más. Én ha kell én magam törlöm azokat akiket fel sorolsz. És bocsi mégegyszer nem akartalak meg bántani meg sérteni vagy akár mi. Remélem el hiszed ezt nekem, kk-n is tevoltál meg Mia akivel jól el voltam és ezt a kapcsolatot nem teszem tönkre most meg pláne te csak az oldal meg a játékosok érdekét nézed. | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:27 pm | |
| A srácnak egyenlőre bőven elég egy karakter, és szerintem neked sem kell több. Köszi a felajánlott segítséget, de van aki segítsen. Be van írva az msn címem... ha úgy van, lépj fel msn-re, és ő is... de én itt és most törlöm azt a karaktert, és csak azt hagyom meg neki, amit Elviekben okítanék, ha volna olyan szíves írni... Mivel nem vagy se moderátor...se admin, így a törléshez nincs jogod!! Az oldal érdeke hogy ne legyen egy felhasználónak kismillió karaktere....mert magam tudom, hogy nincs rájuk idő! Úgy hiszem, ezt a témát le is zárhatjuk! A szabály megköveteli a betartást! | |
|
| |
Natalia Nedeczky Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:31 pm | |
| Végre érted hpgy nem ellened vagyok msn még nem jó mert szar a gép de megadom és ha jólessz be lépek fenyor@indamail.hu és bocsi tudod hogy én veled vok sőt a tanítás azért késik mert ő minden hétvégén velem ír a suliban meg velem akar lenni nem hiba a bátyám de fogok szólni neki meg azt mondta mivel tudja hogy beszáltam én ő te így legyen a sorrend ez az én hibám is. Egyépként ha akariával belépek saját magát törlöm mert lehet tutommal. De bocs ha hülye vok. | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:35 pm | |
| Már fent vagy nekem... akkor most már tudom kihez tartozik ez a cím. Mivel én kezdtem a topikba írni, így nektek utánam kell. A játékotokat Töröltem! Előbb meg kell tanulni fogalmazni, és aztán játszani. | |
|
| |
Natalia Nedeczky Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:38 pm | |
| Fogalmazás egyet értünk tibi am tud csak őneki a játék nem fér a fejébe miért így akkor mért amúgy kicsit néha az idegeimre megy. És hiába írom Ralf segít akkor is tőlem akarja tudni pedig mondtam ez nem az én oldlama itt nem én hozok szabályokat. | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:39 pm | |
| A szabályok már megvannak...de ha nem tartja be őket, sajnos akkor meg kell válnunk tőle... Segítek ha engedi... mint ahogy annak idején neked is próbáltam segíteni... | |
|
| |
Russel O Donnell Halandó
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. May. 22. Karakter kora : 55 Tartózkodási hely : Crillion Kastélyszálló
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:41 pm | |
| Ő segítetél is nem csak próbáltál sokall többet tanultam tőled és Armandtól mint admintól kk-n Armandot sajnálom hogy nincs itt az őrző fiú. Ő a tesód volt a játékon ugye? | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:44 pm | |
| Igen. A testvérem volt. De most is vannak itt olyanok, akik szívesen segítenek. Velem az élen, hiszen ez is a munkámhoz tartozik. Hát, ennek akkor örülök. Remélem tisztáztuk a dolgokat. A Testvérednek meg nem kell több új karakter. Tibi törlésre került. Sajnálom...de előbb meg kell tanulnia játszani. | |
|
| |
Russel O Donnell Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:46 pm | |
| Én egyet mondok majd én és te valahogy a kobakjába verjük A dolgot én mindig mondom neki én rossz abb voltam nálad és most már jbb vagyok, időkell csak hát aki a kisújából versetír azt zavarhatja hogy ez nemmegy. És bocsika nem akarlak bántani remélem nem bántotalak meg nagyon? | |
|
| |
| |
| |
Russel O Donnell Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 1:55 pm | |
| | |
|
| |
Rachell Ferrer Halandó
Hozzászólások száma : 36 Join date : 2010. Jun. 10.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Jún. 20, 2010 2:00 pm | |
| Sziasztok mindenki! Russel, most van időm. Folytathatjuk a Sikolyos játékot a szállóban? | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: New York IC Chat | |
| |
|
| |
| New York IC Chat | |
|