Kárhozottak
Láthatatlan szövetség a Halandók orra előtt, mely értük, s világukért kötetett. Itt járnak közöttük, mégsem tudnak róluk. Csukott szemmel járnak, a háló érintetlenül lebeg az éjszakában. Figyelmük semmit sem ér, hisz egyszer úgy is utoléri őket a vég. Vérfarkasok? Vámpírok? Alapmondat a halandók világában: „Márpedig ezek nincsenek!”
Meglepődnél mi minden rejtezik az éjszakában!

2 db karakter engedélyezett userenként! A harmadik karakterhez admini engedély, és jóváhagyás szükséges!!
Kárhozottak
Láthatatlan szövetség a Halandók orra előtt, mely értük, s világukért kötetett. Itt járnak közöttük, mégsem tudnak róluk. Csukott szemmel járnak, a háló érintetlenül lebeg az éjszakában. Figyelmük semmit sem ér, hisz egyszer úgy is utoléri őket a vég. Vérfarkasok? Vámpírok? Alapmondat a halandók világában: „Márpedig ezek nincsenek!”
Meglepődnél mi minden rejtezik az éjszakában!

2 db karakter engedélyezett userenként! A harmadik karakterhez admini engedély, és jóváhagyás szükséges!!
Kárhozottak
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Láthatatlan szövetség a Halandók orra elött.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Similar topics
Legutóbbi témák
» Jobb mint Otthon
New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Szept. 20, 2012 10:17 pm by Rafael Blackstone

» Dante és Lynn valamilyen bárban...
New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Szept. 13, 2012 2:33 pm by Norah-Lynn Blackstone

» Családi házak
New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeKedd Szept. 04, 2012 12:06 pm by Rafael Blackstone

» Avatár foglaló
New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeKedd Aug. 23, 2011 10:03 am by Arysha Wolf

» Játék egyeztető
New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2011 2:14 pm by Arysha Wolf

» New York IC Chat
New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeCsüt. Aug. 18, 2011 2:11 pm by Arysha Wolf

» Alix Sarah O'Flanagan
New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimePént. Ápr. 22, 2011 2:36 am by Alix O'Flanagan

» Zene ajánló
New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeSzer. Dec. 22, 2010 10:09 am by Arysha Wolf

» Menedéket keresve...
New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeHétf. Szept. 27, 2010 4:37 pm by Florencia Martinez

Üdvözöllek!
Üdvözöllek az oldalon látogató! Nézz hát körbe, s ha tetszik amit itt látsz, csatlakozz szerény kis csapatunkhoz. Nincs nagy forgalom, ebben van valami, de talán annál nagyobb szeretettel látnak itt mindenkit! Az oldal néhány apró változáson fog keresztül menni az elkövetkezendő időkben. Karakterlapotok, persze elolvasásra kerül, vagy az egyik moderátor által, vagy pedig általam. Ha a Vérmacskák csoportba szeretnél tartozni, abban az esetben elbírálásra kerül vagy a csoport vezetője által, vagy az admin által a karakterlapod, és ha elfogadja, kezdhetsz bele a játékba. Egyéb esetben, nyílt a pálya ;)
Hírek, események
Figyelem! Csupán csak egy apróságot szeretnék kérni! A reagok hossza, minimum 20 mondat. Nem kötelező nagyon hosszú több oldalas reagokat írni, de a minimum az a 20 mondat. Megértéseteket köszönöm! Csak 2 karakter engedélyezett!! a Harmadik karakterhez Admini engedély kell!! A nem engedélyezett harmadik karakter TÖRLÉSRE KERÜL!!
Nem árt ha megteszed :P
Üdvözletem!
Játék előtt mindenképpen alkosd meg a karakter lapodat. Vérmacskák, és Nelapsik esetében, a karakterlapod elbírálásra kerül, és ha megfelel az elvárásoknak, már mehetsz is játszani! Fontos még hogy pontosan kövesd a szabályzatot, és maradj karakter hű. Ha ezeket betartod, nem lesz semmi gondod.
Statistics
Összesen 72 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Dante Roberts

Jelenleg összesen 2799 hozzászólás olvasható. in 148 subjects
S.O.S ;)
Ha valakinek segítségre van szüksége, bátran forduljon hozzám! Nyugodtan zaklassatok, akár ötletekkel is! Remélem tudok nektek segíteni, vagy éppen tanácsot adni. :) Rafael New York IC Chat - Page 6 Images?q=tbn:ANd9GcTn0GWZjwyqjFASKLTcYHN5KjBiF8BV9DJDAOq8S1fidZiSFhqS5EI1qK8S
Top posters
Rafael Blackstone
New York IC Chat - Page 6 I_vote_lcapNew York IC Chat - Page 6 I_voting_barNew York IC Chat - Page 6 I_vote_rcap 
Amélia M Howle
New York IC Chat - Page 6 I_vote_lcapNew York IC Chat - Page 6 I_voting_barNew York IC Chat - Page 6 I_vote_rcap 
Arysha Wolf
Russel O Donnell
Saffiya Jamila Moor
Elizabeth Bennet
Royan Hannigan
Artemis Othen
Roxanne Cole
Norah-Lynn Blackstone
November 2024
Hétf.KeddSzer.Csüt.Pént.Szomb.Vas.
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

New York IC Chat

Go down 
+16
Angelique Tussaud
Richard Cage
Keigo Watanabe
Denise Taylor
Steve Parker
Christopher Ben
Natalia Nedeczky
Royan Hannigan
Rafael Olivér Simon
Norah-Lynn Blackstone
Arysha Wolf
Artemis Othen
Russel O Donnell
Amélia M Howle
Rachell Ferrer
Rafael Blackstone
20 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
Russel O Donnell
Halandó
Russel O Donnell

Hozzászólások száma : 117
Karakter kora : 55

New York IC Chat - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeSzomb. Jún. 19, 2010 3:54 pm

Köszike I love you
Vissza az elejére Go down
Natalia Nedeczky
Halandó
Natalia Nedeczky

Hozzászólások száma : 16
Karakter kora : 34

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 12:26 pm

Na ha már itt vok be köszönök. Helló!
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

Hozzászólások száma : 791

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 12:38 pm

Üdvözöllek itt!!

Kérlek írd meg a karakter lapodat a minta alapján!!
Köszönöm!!
https://twinleague.hungarianforum.com
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 12:40 pm

Ru.... 3. karakterhez ENGEDÉLY KELL!!!! Tibor karaktered törölni fogom!!

Ip-cím ellenörzés történt
Natalia Nedeczky
Halandó
Natalia Nedeczky

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 12:41 pm

Szia! Meg fogom csak tudod hikletet várok az adatlaphoz de meg fogom és a völegényem is Homoki Tibor-ét is. Nyugi nem felejtettem el
Natalia Nedeczky
Halandó
Natalia Nedeczky

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 12:41 pm

Rafael Blackstone írta:
Ru.... 3. karakterhez ENGEDÉLY KELL!!!! Tibor karaktered törölni fogom!!

Ip-cím ellenörzés történt

Nekem is három van
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 12:43 pm

Csak hogy nem kértél a harmadikhoz engedélyt... most szőrös szívűnek is lehet nevezni, de ennél több karaktered nem lehet. 2 az engedélyezett.
Natalia Nedeczky
Halandó
Natalia Nedeczky

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 12:47 pm

Ezt egy msáik fórumon másnak hívják am és mért kéne engedély?
Mivel aki egy ine ldalonregel az gondolom nem fog egy karinál meg állni. E mellet ha a reagok miatt mondod mert nehezebb vagy iesmi azt bízd ide én akinek tudk segítek. Lás de pl Tibor vagy bárki més csak az fogadja meg a tanácsot. Ne úgy mint ő. nem bántalak sőt mint mondtam nagyon jó az oldal csak nem akarom hogy a játokosok panaszkodjanak mint kk-n is volt olyan személy. Én kifejezetten szeretlek mind admin, mert nem vagy béna sőt érzéked van hozzá.
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 12:51 pm

Nézd... a szabály az szabály. Nem fogok saját magam szava ellen beszélni. Kérlek tartsd be a szabályokat!! Ezt te is igazán megérthetnéd. Nem fogok nekiállni veszekedni, de meg lehet az én nézeteimet is érteni.
Ha sok másik karaktert csinálsz, akkor előbb utóbb egyikkel másikkal nem foglalkozol. Olyankor törlés lesz belőle, vagy éppenséggel fagyasztás.
Arra nincs szükségem, hogy tele legyen az oldal 3 soros játékokkal.
Natalia Nedeczky
Halandó
Natalia Nedeczky

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 12:55 pm

Ez változó ezek szerint. Mivel nekem nem igazán szokott nem foglalkozott karik lenni. De lehet csak azért mert én egyformán bírom mindegyiket. Persze én nem veszekszek sőt értelek félsz hogy sok kari és abból 3 ami játszik nos nálam ez nem így van. Tibinél meg azért nem mert akkor meg püfölöm ha nem használja vagy én magam törlöm. Mi mindenre jó ha tudod a jelszavát Razz tehát az engedélyt értem de azért azt is figyeld kit hogy ismersz. Nem mondok karikat mert Denys sincs itt akik kk-n nagy vámpír vezér volt. Puff neki, én csak szólok sőt egyet értek nálam 3 kari engedélyezett több csak admin engedélyel. Meret hárommal még játszik 4 5 vagy 6 tal nem biztos.
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 12:59 pm

Más fórumok más szabályok. Tibinek ez már a 4. karaktere, és még csak engedélyt sem kért hozzá. Tudom genyó alak vagyok. De ha még egy karakter meglátok beregelve, ami hozzátok tartozik, automatikusan kitörlöm. És azokat a játékokat is, mik tele vannak 3-4 soros válaszokkal.
Nem olyan nehéz 20 mondatot összeszedni minimumban.... Ő meg nincs itt. Nem vagyok olyan mint Ő, de a Szabályaimhoz ragaszkodom!! Foggal körömmel...
Natalia Nedeczky
Halandó
Natalia Nedeczky

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:09 pm

Nos nem kötözködés de most szekdet meg. Idmerem H Tibor userját itt 2 karia van az újat is bele ért ve nem vagy golyhó csak szereted a dolgok rendjét én értelek sőt egyet értek csak arra hívtam fel a figyelemed hogy vigyázni kell az ien szabályokall. Az egyik oldal ahol voltam már megszünt ugyan ez volt a szabály és nem akart regelni mert kijeletete hogy hülye az admin nos hülye nem csak ez volt a szabály így nem regelet kb ennyi embeke volt mint nálad aztán meg is szünt. Nos 20 igen neked nem neki igen örülök hogy ha 6 mondatot kiszedek belőle nem 20 at vagy sort. Nos igazad van abban a játéka nem épp élvezhető. Ja msn vele csak személyesen tudnád el intézni talán hogy meg tanuljon. Nekem már nincs ötletem hogy tanícsam meg. Ha neked van akkor viszont szólj.
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:12 pm

Te most éppen itt kötekedsz velem...ez NEM az az oldal amin voltál. Nem vagyok szőrös szívű. Ha megkérdezi, megengedem. De egy ilyen szinten álló játékosnak, nem itt van a helye. Már bocs...de ezek a tények... hálás lennék, ha nem akarnál kioktatni...
A játékotokat pedig törölni fogom!!!
Natalia Nedeczky
Halandó
Natalia Nedeczky

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:19 pm

Nem oktatlak senem kötekedek sőt mint említetem igazad van csak az íp címmel nem nos az ő ipéjéhez lessz száz pl ha az egyik haverom is játszik mivel az a géphez kötődik és nem oktalak senem bántelek én téged tudod jó tisztellek még ha nem is úgy tűnik most. Fére szoktak érteni én nem bántalak sőt tudom mit gondolsz és igaz én már montam ne eröltessük lépj ki de ő nem akar mert öcsikélyének akar örömet okozni. Nem kel kiabálni sőt én kk-n meg ittis mondtam ah valamire nincs dőd szój éssegítek ha tudodk. Azért te is ojan vagy mint bátyus semmi ért fel pörögsz nyugi nyugi én nem vagyok ellened. Én jó indulatból szólok mert nem akarom hogy eza z oldal meg szünyön vagy bármi más. Én ha kell én magam törlöm azokat akiket fel sorolsz. És bocsi mégegyszer nem akartalak meg bántani meg sérteni vagy akár mi. Remélem el hiszed ezt nekem, kk-n is tevoltál meg Mia akivel jól el voltam és ezt a kapcsolatot nem teszem tönkre most meg pláne te csak az oldal meg a játékosok érdekét nézed. I love you
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:27 pm

A srácnak egyenlőre bőven elég egy karakter, és szerintem neked sem kell több. Köszi a felajánlott segítséget, de van aki segítsen. Be van írva az msn címem... ha úgy van, lépj fel msn-re, és ő is... de én itt és most törlöm azt a karaktert, és csak azt hagyom meg neki, amit Elviekben okítanék, ha volna olyan szíves írni...
Mivel nem vagy se moderátor...se admin, így a törléshez nincs jogod!!
Az oldal érdeke hogy ne legyen egy felhasználónak kismillió karaktere....mert magam tudom, hogy nincs rájuk idő!
Úgy hiszem, ezt a témát le is zárhatjuk!
A szabály megköveteli a betartást!
Natalia Nedeczky
Halandó
Natalia Nedeczky

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:31 pm

Végre érted hpgy nem ellened vagyok msn még nem jó mert szar a gép de megadom és ha jólessz be lépek fenyor@indamail.hu és bocsi tudod hogy én veled vok sőt a tanítás azért késik mert ő minden hétvégén velem ír a suliban meg velem akar lenni nem hiba a bátyám de fogok szólni neki meg azt mondta mivel tudja hogy beszáltam én ő te így legyen a sorrend ez az én hibám is. Egyépként ha akariával belépek saját magát törlöm mert lehet tutommal. De bocs ha hülye vok.
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:35 pm

Már fent vagy nekem... akkor most már tudom kihez tartozik ez a cím. Mivel én kezdtem a topikba írni, így nektek utánam kell.
A játékotokat Töröltem! Előbb meg kell tanulni fogalmazni, és aztán játszani.
Natalia Nedeczky
Halandó
Natalia Nedeczky

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:38 pm

Fogalmazás egyet értünk tibi am tud csak őneki a játék nem fér a fejébe miért így akkor mért amúgy kicsit néha az idegeimre megy. És hiába írom Ralf segít akkor is tőlem akarja tudni pedig mondtam ez nem az én oldlama itt nem én hozok szabályokat.
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:39 pm

A szabályok már megvannak...de ha nem tartja be őket, sajnos akkor meg kell válnunk tőle... Segítek ha engedi... mint ahogy annak idején neked is próbáltam segíteni...
Russel O Donnell
Halandó
Russel O Donnell

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:41 pm

Ő segítetél is nem csak próbáltál sokall többet tanultam tőled és Armandtól mint admintól kk-n Armandot sajnálom hogy nincs itt az őrző fiú. Ő a tesód volt a játékon ugye?
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:44 pm

Igen. A testvérem volt. De most is vannak itt olyanok, akik szívesen segítenek. Velem az élen, hiszen ez is a munkámhoz tartozik.
Hát, ennek akkor örülök. Remélem tisztáztuk a dolgokat. A Testvérednek meg nem kell több új karakter. Tibi törlésre került. Sajnálom...de előbb meg kell tanulnia játszani.
Russel O Donnell
Halandó
Russel O Donnell

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:46 pm

Én egyet mondok majd én és te valahogy a kobakjába verjük Very Happy
A dolgot én mindig mondom neki én rossz abb voltam nálad és most már jbb vagyok, időkell csak hát aki a kisújából versetír azt zavarhatja hogy ez nemmegy. alien És bocsika nem akarlak bántani remélem nem bántotalak meg nagyon? Sad Crying or Very sad
Rafael Blackstone
V. Falkavezér - Alfahím
Rafael Blackstone

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:49 pm

Nincs baj. Jobb volt a dolgokat tisztázni. Megbeszéltük, és ennyi.
Amúgy meg valóban nagyon zavaró olyan rövid hozzászólásokat látni. De csak kap az alkalmon, és engedi hogy segítsek...
De téma lezárva Very Happy
Megyek harapok valamit, mert éhe veszek!! Sietek vissza!!
Russel O Donnell
Halandó
Russel O Donnell

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 1:55 pm

Rendben és köszi
Rachell Ferrer
Halandó
Rachell Ferrer

Hozzászólások száma : 36

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitimeVas. Jún. 20, 2010 2:00 pm

Sziasztok mindenki! Smile

Russel, most van időm. Folytathatjuk a Sikolyos játékot a szállóban?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: New York IC Chat   New York IC Chat - Page 6 Icon_minitime

New York IC Chat
Vissza az elejére 
6 / 14 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next
 Similar topics
-
» New York IC Chat
» New York napjainkban
» New York, new life - Rachell Ferrer

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Kárhozottak  :: Általános tudnivalók :: Chat-
Ugrás: