| New York IC Chat | |
|
+16Angelique Tussaud Richard Cage Keigo Watanabe Denise Taylor Steve Parker Christopher Ben Natalia Nedeczky Royan Hannigan Rafael Olivér Simon Norah-Lynn Blackstone Arysha Wolf Artemis Othen Russel O Donnell Amélia M Howle Rachell Ferrer Rafael Blackstone 20 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Rafael Blackstone V. Falkavezér - Alfahím
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| |
| |
Norah-Lynn Blackstone Halandó
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2009. Sep. 25. Karakter kora : 30
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Jún. 23, 2010 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Jún. 23, 2010 12:41 pm | |
| Csak gondoltam jobb ha szólok, mielőtt még orvosokkal kezdtek el diskurálni. | |
|
| |
Russel O Donnell Halandó
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. May. 22. Karakter kora : 55 Tartózkodási hely : Crillion Kastélyszálló
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Jún. 23, 2010 12:43 pm | |
| Nem akarok okoskodni de van itt olyan faj aki diskurálhat velük. Am helló | |
|
| |
| |
| |
Russel O Donnell Halandó
Hozzászólások száma : 117 Join date : 2010. May. 22. Karakter kora : 55 Tartózkodási hely : Crillion Kastélyszálló
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Jún. 23, 2010 1:54 pm | |
| Mértne? Ha vámpír vagy akkor képességed az egyika szellemek világába látás és szóba álhatsz velük. | |
|
| |
Natalia Nedeczky Halandó
Hozzászólások száma : 16 Join date : 2010. Jun. 19. Karakter kora : 34 Tartózkodási hely : Sok hejen elő fordul
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Jún. 23, 2010 10:08 pm | |
| Kellemes estét! | |
|
| |
Rafael Olivér Simon Halandó
Hozzászólások száma : 38 Join date : 2009. Oct. 27. Karakter kora : 35 Tartózkodási hely : Mindg valahol
| Tárgy: Re: New York IC Chat Hétf. Jún. 28, 2010 11:52 am | |
| Steven láttam hogy játszanál. Natalia nevű karim ha megfelel akkor én játszom veled. | |
|
| |
Steve Parker Halandó
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2010. Jun. 28.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Hétf. Jún. 28, 2010 12:42 pm | |
| - Rafael Olivér Simon írta:
- Steven láttam hogy játszanál. Natalia nevű karim ha megfelel akkor én játszom veled.
Írjak, vagy írsz valahova? És még valami, offtime játékot játszom inkább (lassú, komótos, heti 2-3-4-5 reag, de lehet olyan, hogy napi sok sok , ha olyanom van) Így is megfelel? | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Hétf. Jún. 28, 2010 1:49 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Hétf. Jún. 28, 2010 1:54 pm | |
| Nekem is kellene kincsem, csak van még egy kis dolgom. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Jún. 29, 2010 10:23 pm | |
| RUSSEL!!! ELLOPTAD AZ OLDALAM!!! HA NEM SZERETNÉD HOGY FELJELENTSELEK, AZONNALI HATÁLLYAL TÖRÖLD KI, MÁSKÜLÖNBEN NEM ÁLLOK JÓT MAGAMÉRT!!! AZ ÖSSZE HOLMIMAT ELLOPTAD. EZ A LEGUTOLSÓBB DOLOG AMIT TEHETTÉL!! HA CSAK EZÉRT VAGY AZ OLDALON, AKKOR TAKARODJ INNEN!!! VAGY ÉN MAGAM DOBLAK KI, ÉS MÉG FEL IS JELENTELEK OLDALLOPÁSÉRT!!!! | |
|
| |
Denise Taylor Halandó
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2009. Sep. 20.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Jún. 30, 2010 9:48 am | |
| - Rafael Blackstone írta:
- RUSSEL!!! ELLOPTAD AZ OLDALAM!!! HA NEM SZERETNÉD HOGY FELJELENTSELEK, AZONNALI HATÁLLYAL TÖRÖLD KI, MÁSKÜLÖNBEN NEM ÁLLOK JÓT MAGAMÉRT!!!
AZ ÖSSZE HOLMIMAT ELLOPTAD. EZ A LEGUTOLSÓBB DOLOG AMIT TEHETTÉL!! HA CSAK EZÉRT VAGY AZ OLDALON, AKKOR TAKARODJ INNEN!!! VAGY ÉN MAGAM DOBLAK KI, ÉS MÉG FEL IS JELENTELEK OLDALLOPÁSÉRT!!!! Rafael. Írj a szolgáltatójának egy hivatalos levelet, amiben közlöd, hogy a Kárhozottak már fut vagy 3 éve és hogy tiltsák le, mivel mindent tőled lopott. Erre an esélyed, feljelentésre semmi.... Évekig elhúzódik, rengeteg pénz (és ha meg is nyered....) | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Mar. 29. Karakter kora : 30
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Jún. 30, 2010 11:29 am | |
| Teljes mértékben egyetértek Ralf-al.Nem volt szép dolog,amit Russel tett.Én sem örülnék,hogy azért amiért sok időt áldoztam,azt egyszer csak valaki ellopja. | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Jún. 30, 2010 3:55 pm | |
| - Denise Taylor írta:
Rafael. Írj a szolgáltatójának egy hivatalos levelet, amiben közlöd, hogy a Kárhozottak már fut vagy 3 éve és hogy tiltsák le, mivel mindent tőled lopott. Erre an esélyed, feljelentésre semmi.... Évekig elhúzódik, rengeteg pénz (és ha meg is nyered....) Az a gondom, hogy nem tudom ezt még is hogyan tudnám megtenni... Fene vinné el, hogy lopkodnia kellett... -.-" | |
|
| |
Russel O Donnell Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Júl. 01, 2010 1:19 pm | |
| 1 nem jogvédet az oldal tutommal így lopás nem történt 2 nem tudom ki írta hogy így forrás meg úgy nem reagáltam le de azzal még várjon hogy ez az oldal kikerül az oldalra. mert kifog de mivel eddig nem értem rá a suli miatt így csak volt mostanában lessz tovább fejlesztve. | |
|
| |
Denise Taylor Halandó
Hozzászólások száma : 13 Join date : 2009. Sep. 20.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Júl. 01, 2010 1:59 pm | |
| - Russel O Donnell írta:
- 1 nem jogvédet az oldal tutommal így lopás nem történt
2 nem tudom ki írta hogy így forrás meg úgy nem reagáltam le de azzal még várjon hogy ez az oldal kikerül az oldalra. mert kifog de mivel eddig nem értem rá a suli miatt így csak volt mostanában lessz tovább fejlesztve. Az oldalon lévő minden információ plágium alá esik, így amit innen vittél el, loptad, ami, ha feljelentenek, nagy valószínűséggel bukott szerzői jog pert jelent számodra. Egy perköltség a kártérítés igény nagyságának megfelelően %- arányos, ami ha mondjuk 500.000re perelnek, 200000, amit ki kell fizetned a kártérítésen kívül + kperköltség, + stb. Rengeteget buksz. Gondold me mi éri meg jobban, leszedni a lopott odlalad, vagy pereskedni... | |
|
| |
Rafael Olivér Simon Halandó
Hozzászólások száma : 38 Join date : 2009. Oct. 27. Karakter kora : 35 Tartózkodási hely : Mindg valahol
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Júl. 01, 2010 2:09 pm | |
| Ki tudod gyórs öngyilkossági módodt? | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Júl. 02, 2010 9:13 pm | |
| Ez nem volt szép dolog!Lopás helyett miért nem csinálsz egyet? | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Júl. 04, 2010 4:49 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Júl. 04, 2010 4:57 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: New York IC Chat | |
| |
|
| |
| New York IC Chat | |
|