| New York IC Chat | |
|
+18Johnny Silverblade Neloria Kinkaid Arysha Wolf Norah-Lynn Blackstone Saffiya Jamila Moor Edward G. O'Neal Richard Cage Angelique Tussaud Artemis Othen Serena Meseer Jasper Whitlock Amélia M Howle Mia Summer James Quinn Vergil Azazel Royan Hannigan Elizabeth Bennet Rafael Blackstone 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Rafael Blackstone V. Falkavezér - Alfahím
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 3:23 pm | |
| Igen tudok. Még édesapám tanított meg Nem nehéz amúgy. | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Mar. 29. Karakter kora : 30
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 3:28 pm | |
| Nem tudom mit csináljak ezzel a virággal az asztalomon Hiába gondozom,nem akar szépen kinyílni. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 3:32 pm | |
| Lehet át kéne tenned máshová. Lehet nem szeret ott lenni. | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 3:34 pm | |
| Lehet hogy igazad van Köszi. Adok neki egy utolsó esélyt és ha a te ötleted sem működik akkor kidobom! | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 3:50 pm | |
| Lehet hogy csak naposabb, vagy félárnyékosabb helyet kell neki találni. Attól függ, hogy most milyen helyen volt. Mert lehet hogy csak a szobának azt a pontját nem szereti. (anyukám kertész) | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 4:42 pm | |
| Ott volt az ablakom előtt. Az az érdekes hogy mindegy hogy öntözöm e vagy sem , ugyanolyan fonnyattan néz ki. Szerintem már nincs sok esély arra hogy életben maradjon | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 4:46 pm | |
| Talán kicsi neki a cserép, és át kellene ültetni. Lehet túl sok a gyökere, és azért van , hogy olyan rosszul van szegény virág. (bocs... kicsit természet mániás vagyok) | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 4:47 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 4:50 pm | |
| Hát, ennek igazán örülök | |
|
| |
Norah-Lynn Blackstone Halandó
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2009. Sep. 25. Karakter kora : 30
| |
| |
| |
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 8:03 pm | |
| Tök jó ez az új képed Raf | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 06, 2010 11:02 pm | |
| Köszi. Bár kissé még fura...de vadászom az "Igazi"-ra | |
|
| |
Norah-Lynn Blackstone Halandó
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2009. Sep. 25. Karakter kora : 30
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Ápr. 07, 2010 5:28 pm | |
| Sziasztok! Jöttem szólni , hogy akivel játszom az csak holnap kap reagot Az első nap a suliban kimerített bocsíí | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Ápr. 10, 2010 11:19 am | |
| Szerdán voltam színházban Nagyon jó volt a darab és hát a színészek is nagyon jól alakítottak Megtaláltad már a tökéletes képet Raf? | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Ápr. 10, 2010 9:17 pm | |
| Igen De inkább Ralf. (: | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Kedd Ápr. 13, 2010 1:11 pm | |
| Rendben:D Ahogy akarod | |
|
| |
Neloria Kinkaid Vérpárduc/hópárduc
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2010. Mar. 27. Tartózkodási hely : Ott, ahová munkám szólít...
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 16, 2010 8:58 am | |
| Hella! Kérnék szépem valakit, hogy csináljon végre vmit az előtörimmel, mert márc. 30 óta nem volt fönt Quinn, hogy el legyen végre fogadva az előtörim. Légyszi vki szólna neki, vagy hason szörnyűség? Így nem igazán van kedvem játszadozni, mert még nem is tartozom a vérmacskák közé sem igaziból. Vki segítsen, ha tud! Kérem szépen. | |
|
| |
Artemis Othen I. Varacolaci
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Feb. 26. Karakter kora : 33 Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 16, 2010 9:00 am | |
| Szia ^^ Szerintem Ralf tud segíteni neked ez ügyben, észreveszi hogy írtál ide /Ha meg nem akk szólok neki / | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 16, 2010 12:08 pm | |
| - Neloria Kinkaid írta:
- Hella!
Kérnék szépem valakit, hogy csináljon végre vmit az előtörimmel, mert márc. 30 óta nem volt fönt Quinn, hogy el legyen végre fogadva az előtörim.
Légyszi vki szólna neki, vagy hason szörnyűség?
Így nem igazán van kedvem játszadozni, mert még nem is tartozom a vérmacskák közé sem igaziból.
Vki segítsen, ha tud! Kérem szépen. Szia! Lehet hogy Jimi-nek kisebb gondjai adódtak, vagy sok a munkája az életben. Minden esetre, nekem így már tetszett az előtörténeted, és bátorkodlak betenni a csoportba, s elfogadni téged. Azért majd írok egy levelet neki is, hogy tudja én voltam az, aki betett téged a csoportba! | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 16, 2010 12:09 pm | |
| Milyen fajta cicus vagy? Már csak azaz egy dolog hiányzik. | |
|
| |
Neloria Kinkaid Vérpárduc/hópárduc
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2010. Mar. 27. Tartózkodási hely : Ott, ahová munkám szólít...
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Ápr. 17, 2010 2:52 pm | |
| Hali! Nos, a cicus egy hópárducka... És nagyon, nagyon szépen köszönöm, hogy segítettetek. | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Ápr. 17, 2010 4:46 pm | |
| Akkor gondolom megfelel az hogy vérpárduc. a másik véglet, kicsit bonyolultan hangzana. legfeljebb egy / jellel mellé írom hogy hópárduc jajj erről eszembe jut egy vicc vége XD
-Egy duc meg még egy duc, az egy párduc. -Ha párduc akkor fussunk!!
XD | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Ápr. 17, 2010 8:12 pm | |
| | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Ápr. 18, 2010 7:58 pm | |
| Pénteken versmondó versenyen voltam és 2-ik lettem,aminek nagyon örültem,mert ez színvonalas verseny volt | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: New York IC Chat | |
| |
|
| |
| New York IC Chat | |
|