| New York IC Chat | |
|
+18Johnny Silverblade Neloria Kinkaid Arysha Wolf Norah-Lynn Blackstone Saffiya Jamila Moor Edward G. O'Neal Richard Cage Angelique Tussaud Artemis Othen Serena Meseer Jasper Whitlock Amélia M Howle Mia Summer James Quinn Vergil Azazel Royan Hannigan Elizabeth Bennet Rafael Blackstone 22 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Norah-Lynn Blackstone Halandó
Hozzászólások száma : 78 Join date : 2009. Sep. 25. Karakter kora : 30
| |
| |
Arysha Wolf Halandó
Hozzászólások száma : 127 Join date : 2010. Mar. 29. Karakter kora : 30
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Márc. 31, 2010 2:09 pm | |
| Sziasztok!! Én még új vagyok itt és szívesen elfogadok bármilyen tanácsot, hogy minnél jobban be tudjak illeszkedni. | |
|
| |
Artemis Othen I. Varacolaci
Hozzászólások száma : 82 Join date : 2010. Feb. 26. Karakter kora : 33 Tartózkodási hely : New York
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Márc. 31, 2010 3:15 pm | |
| Szia! Szerintem olvasd el a New York maszkabálja c. topicot, és kb az összes szabályt (nem sok van), és azok alapján csinálj előtörténetet, képet, karakternevet. | |
|
| |
Rafael Blackstone V. Falkavezér - Alfahím
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Márc. 31, 2010 6:35 pm | |
| - SheWolf írta:
- Sziasztok!! Én még új vagyok itt és szívesen elfogadok bármilyen tanácsot, hogy minnél jobban be tudjak illeszkedni.
Üdvözöllek! A hölgynek igaza van. Az itt a legfontosabb, hogy elolvasd a szabályokat, és aszerint írd fel a karaktered nevét is. Ez nem maradhat a neved. De ha a Wolf-hoz ragaszkodsz, akkor az lehet a karaktered vezeték neve bátran Ha bármiben tudok segíteni, szólj nyugodtan, nekem, vagy bárki másnak ^^ | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Márc. 31, 2010 8:34 pm | |
| Köszönöm a tanácsokat sokat segítettetek! Hálás vagyok! | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Márc. 31, 2010 9:03 pm | |
| Elolvastam a szabályokat de képet még nem tudok feltenni! Kérlek segítsetek! | |
|
| |
Jasper Whitlock III. Nelapsi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Feb. 24. Karakter kora : 33 Tartózkodási hely : Whitlock kastély és környéke
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szer. Márc. 31, 2010 9:58 pm | |
| Kedves Arysha! Rámész a profilodra ott találod --- > Információ | Beállítások | Aláírás | Avatar - és avatarra menj rá , és ott feltöltheted a kiválasztott képet Sok sikert! | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Ápr. 01, 2010 11:08 am | |
| [Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 791 Join date : 2009. Aug. 30. Tartózkodási hely : Talán a hátad mögött?
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Ápr. 01, 2010 2:49 pm | |
| Mint mondottam, ezért vagyunk. Hogy segítsünk Ha bármi kérdésed van még, nyugodtan tedd csak fel | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| |
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Csüt. Ápr. 01, 2010 11:02 pm | |
| A szabályzatban le van írva hogy hogyan tudsz ott játszani, de elmondom neked itt is Nos, ha reagot kezdesz írni, írhatod úgy, mintha tényleg te lennél, azaz e/1-ben vagy úgy mintha külső személy lenne, azaz e/3-ban. Ha a karaktered csinál valamit, akkor : *Lementem a nappaliba, s kibámultam az ablakon.* Ha karaktered gondol valamit: ~Ez nem az én napom!~ És nem kell olyan hosszúnak lennie a reagodnak, de azért ne csak 5 soros legyen. | |
|
| |
Amélia M Howle I. Farkaskölyök
Hozzászólások száma : 307 Join date : 2010. Jan. 28.
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 02, 2010 9:26 pm | |
| Szijjasztttookk! Nyah visszatértem, feltámadtam poraimból stb... Mizujs erre felé? | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 02, 2010 9:31 pm | |
| Amélia kedves! Üdvözöllek itt. Hamarosan át kellene változnod... nem gondolod? | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 02, 2010 9:37 pm | |
| De de gondlom... ki kéne már szőrösödni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 02, 2010 9:39 pm | |
| Bizony bizony szépségem! Aztán tanulni is kellene egy két dolgot a képességeidről, hogy adhassak vére egy következő szintet | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 02, 2010 9:44 pm | |
| Oké zsoké meglesz mester. Csak keddig várjunk mert user elutazik Yorkba, de hétfőn jön is vissza. ^^ | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 02, 2010 9:48 pm | |
| Na... Jó szórakozást!!! (: Rendben. Úgy is csak akkor menne, hogyha itt vagy | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 02, 2010 9:49 pm | |
| Hát igen. | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Pént. Ápr. 02, 2010 9:54 pm | |
| Szemezek a chips-emmel... meg kellene enni XD | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Ápr. 03, 2010 3:08 pm | |
| | |
|
| |
Arysha Wolf Halandó
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Ápr. 03, 2010 3:14 pm | |
| Bár egyszer már ettem romlott chipset Nem is volt olyan rossz. | |
|
| |
Neloria Kinkaid Vérpárduc/hópárduc
Hozzászólások száma : 6 Join date : 2010. Mar. 27. Tartózkodási hely : Ott, ahová munkám szólít...
| Tárgy: Re: New York IC Chat Szomb. Ápr. 03, 2010 5:37 pm | |
| Hali mindenki! Megtudja valaki mondani nekem, hogy kb mennyi időbe telik mire újra felbukkan James Quinn? Csak azért kérdezem, mert már igen csak szeretnék játszani. Bocsika a sürgetésért. | |
|
| |
Johnny Silverblade I. Varacolaci
Hozzászólások száma : 8 Join date : 2010. Mar. 27. Karakter kora : 42
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Ápr. 04, 2010 12:57 pm | |
| Üdv! Sajna nem tudok neked segíteni, Neloria! :S De ha már elfogadták a töridet végre, akkor szívesen játszanék veled is! Amúgy meg Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek! | |
|
| |
| Tárgy: Re: New York IC Chat Vas. Ápr. 04, 2010 2:41 pm | |
| Nel... nem tudom Jim mikor jön újra. De reményeim szerint hamar amúgy amíg nincs történeted, de macskaként akarsz játszani, a privát játékoknál, játszhatsz nyugodtan. De ha beéred azzal is hogy ember vagy addig a röpke ideig, míg el leszel fogadva, a rendes játéktéren is játszhatsz | |
|
| |
| |
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: New York IC Chat | |
| |
|
| |
| New York IC Chat | |
|