Üdvözöllek! | Üdvözöllek az oldalon látogató! Nézz hát körbe, s ha tetszik amit itt látsz, csatlakozz szerény kis csapatunkhoz. Nincs nagy forgalom, ebben van valami, de talán annál nagyobb szeretettel látnak itt mindenkit!
Az oldal néhány apró változáson fog keresztül menni az elkövetkezendő időkben.
Karakterlapotok, persze elolvasásra kerül, vagy az egyik moderátor által, vagy pedig általam. Ha a Vérmacskák csoportba szeretnél tartozni, abban az esetben elbírálásra kerül vagy a csoport vezetője által, vagy az admin által a karakterlapod, és ha elfogadja, kezdhetsz bele a játékba. Egyéb esetben, nyílt a pálya ;) |
Hírek, események | Figyelem! Csupán csak egy apróságot szeretnék kérni! A reagok hossza, minimum 20 mondat. Nem kötelező nagyon hosszú több oldalas reagokat írni, de a minimum az a 20 mondat. Megértéseteket köszönöm!
Csak 2 karakter engedélyezett!! a Harmadik karakterhez Admini engedély kell!! A nem engedélyezett harmadik karakter TÖRLÉSRE KERÜL!! |
Nem árt ha megteszed :P | Üdvözletem!
Játék előtt mindenképpen alkosd meg a karakter lapodat. Vérmacskák, és Nelapsik esetében, a karakterlapod elbírálásra kerül, és ha megfelel az elvárásoknak, már mehetsz is játszani!
Fontos még hogy pontosan kövesd a szabályzatot, és maradj karakter hű.
Ha ezeket betartod, nem lesz semmi gondod. |
Statistics | Összesen 72 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: Dante Roberts
Jelenleg összesen 2799 hozzászólás olvasható. in 148 subjects
|
S.O.S ;) | Ha valakinek segítségre van szüksége, bátran forduljon hozzám! Nyugodtan zaklassatok, akár ötletekkel is! Remélem tudok nektek segíteni, vagy éppen tanácsot adni. :)
Rafael
|
November 2024 | Hétf. | Kedd | Szer. | Csüt. | Pént. | Szomb. | Vas. |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Rafale egy csaló hazug élete | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Rafael Olivér Simon Halandó
Hozzászólások száma : 38 Join date : 2009. Oct. 27. Karakter kora : 35 Tartózkodási hely : Mindg valahol
| Tárgy: Rafale egy csaló hazug élete Hétf. Jún. 21, 2010 6:31 pm | |
| Teljes név: Rafael Olivér Simon Becenév: Nincs Faj: Nelapsi Nem: Férfi Kor: 21 [color=green] Születés helye/ideje: 1989. Mar. 04. /New York Képesség: Nelapsik képessége Foglalkozás: Nincs bűnöző Hobbi/kedvenc dolgai: Semmi Külső 192cm jóképű férfi imádja a laza,és az enyhén elegáns ruhákat.Szeret másokkal kekeckedni és az élete majdnem mindig veszélybe kerül. Szem: Kerek,kék Haj: nem hosszú de nem rövid,és barna Magasság, alkat: 192cm sportos de nem ki gyúrt. Viselet: Laza cucok vagy enhén elegáns. Különleges ismertetőjegy: Nem rendelkezik iennel Család: Édesapa: Russel Albert Simon (Él vámpír) Üdvarias jellem és kedves. De mindez álca könyörtelen gyilkos. Édesanya: Luna Simon (Él) Drogos nő aki egyáltalán nem foglalkozik a gyerekel. Csak azon van mikor lőheti magát. Léhűtő és felettéb hanyag. Testvére(i): Nincs neki testvére. Egyéb hozzátartozók: Nem ismeri őket. Jellem: 21 éves de nem annyira viselkedik úgy. Kicsit gyerekes és olykor bunkó, mert nem találja a helyét. Mindig azt hiszi hogy ő a leg menőbb ember pedig ha nem tudna lopni akkor ruhálya se lenne. De hanyag is szokott lenni néha. Felszerelés/ fegyverek: Ért a kisseb lőfegyverek hez. De saját fegyvere nincs, és a kis sebkésekhez is. De az sincs neki. Előtörténet: 1989. Mar. 04. -én jöttem a napvilágra egy drogos anyuka és egy vámpír apuka gyerekeként,e miatt nem volt jó a gyermekkorom.Csak verést és szidalmat kaptam otthon, és a tanulás sem volt soha az erősségem.De mind ez csak apa korai eltünése miatt. Mindig a suli mellé jártam hisz minek az? Ha a anyám is adós mocsok lette. Ennek a felfogásnak hála egy sulit sem csak az általánost és a 9-10 ediket végeztem el. Nos ez annyit jelent hogy nem vagyok okos sem szakma nincs a kezemben, mert inkább a lopást tanultam ki. Na de azt jól legalább is sokat dudok és így vannak jó ruháim. Hátrány hogy lóvét nem mindig szerzek így nem sokat alszok ányban. Persze nem mindig zavart engem ez, mert én mindig megoldottam a dolgokat. Ennek hála van hogy úgy nézek ki mint bárki más. Néha jó lenne ha barátaim lennének de megtanultam hogy soha soha ne bízz. Mivel nem biztos hogy veled lessz, engem már majdnem adtak fel így a zsernyákok nak. Persze én jól meg is szöktem előlük, de akkor fogadtam meg soha senkit nem engedek közel magam hoz. Mert nem akarok börtönbe menni. A családot elhagytam már rég. A huszadik szülinapom on is gondoltam rályuk de nem mentem vissza. Így huszon egy évesen csak déblábolok a világban, várva hogy lessz valami.
A hozzászólást Rafael Olivér Simon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 25, 2010 11:25 am-kor. | |
| | | Jasper Whitlock III. Nelapsi
Hozzászólások száma : 48 Join date : 2010. Feb. 24. Karakter kora : 33 Tartózkodási hely : Whitlock kastély és környéke
| Tárgy: Re: Rafale egy csaló hazug élete Kedd Jún. 22, 2010 3:14 pm | |
| Üdv! Nos.. Ahogy látom szeretnél Nelapsi lenni?! De nekem még sem küldtél privátot , hogy szeretnéd közénk tartozni, pedig ez világosan le van írva! És ahogyan látom még csak az előtörténetedben sem említetted meg , hogy lettél az. Ezeket a hiányosságokat pótold kérlek! Köszönettel: Jasper. | |
| | | | Rafale egy csaló hazug élete | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |